Heeej, chlapi pomeee, fandime s lieskovcami : Hip hip lieskovce! Dajte mi L, Dajte mi I, Dajte mi E, Dajte mi S, Dajte mi K, Dajte mi O, Dajte mi V, Dajte mi C, Dajte mi E!!! LIESKOVCE!
mňam toto je droga ked mi šibe z učenia tak papám a minule ked som sla do skoly a bola som smutna za daco, tak do obchodu po mliecnu cokoladku .... ale inak toto je pecka tie dve su moje naj od milky , hlavne ta spodna je najlepsie....narodky mam v decembri, diky
@6 tu hore.. karamelovu milku xD ale zasa ani daka horka neni zla a matova sladka vasen aaa este mi chuti aero xD ovsem horke je lepsie .. nemam rada biele cokolady .. sak tam ne 5% kakaa najviac.. -.-
neviem kolko percentnaa je ta horka ktoru jem,ale hlavne ze je horkaaa ..a okrem toho lubim milku taku jak keby s jogurtovou naplnou..vcera som taku mala..no mnaam..
ked horka tak minimalne 70% alebo 80% tie su najlepsie
ked uz s naplnou tak jednoznacne karamel,marcipan a jedna z najlepsich co som kedy jedla bola s tiramisu...tych prichuti by bolo dost vela,vybrat tu najlepsiu by som nevedela
Ja by som momentálne vraždila oni nejako prestali vyrábať moju milovanú Figaro, mliečnu, tú s tými veľkými kockami.. teda minimálne u nás v supermarkete majú len tú novú, ževraj lahodnú v novom obale... ale ja chcem starúúú....
zabudli ste tu karamelovu!!! ta stoji za hriech..ako aj biela, ale ta je prehnane sladka, to je sama umelina ale chut ma dobru klasika mliecna aj tak nikdy nevymrie nech aj vymyslia cokoladu s vodotriskom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
tie dve su moje naj od milky , hlavne ta spodna je najlepsie....narodky mam v decembri, diky
ale inač zjem hocijakú
je to dost zabava, ked na hodine nieco puka a nikto nevie co
ked uz s naplnou tak jednoznacne karamel,marcipan a jedna z najlepsich co som kedy jedla bola s tiramisu...tych prichuti by bolo dost vela,vybrat tu najlepsiu by som nevedela
ale inak rada sa necham nalakat na rozne prichute