@natalinqa mne to raz oco vravel,ked bola mala moznost ist,ale neslo sa...ze nemam ist..ze on tam bol a ze to bollo riadne..taka zla aura a vsetko tak posobilo...ale chcela by som to kuknut,ale nie je to nejaky moj sen,ani priorita,skor take ze ak bude moznost tak by som sla,ale ak nie nevytrham si vlasy
- na jar a na jesen mam rada historicke exkurzie, pamiatky a tak
- karavanom po Europe by som si rada skusila - 2 mesiace v lete sa tulat, zastavovat, pozerat pamiatky, pri mori lenosti, nebyt obmedzovany casom a sprievodcom..joj to by som si dala
ja by som chodil karavanom po, nie Europe, ked tak, len po severnej, ale po Azii a Australii, Juznej Amerike a popritom by som niekedy zastavil aj na chatre v lese, napr. v Rusjy alebo na Alijaske a v inych mestacvh by som obdivoval muzea a pamiatky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Francuzsko
Gronsko
Finsko
Norsko
Hawaii
lyzovacka
plaz more...
V poslednej dobe by som chcel ísť len tak po Európe bez peňazí ako tulák. Alebo cez Ameriku na motorke, aute, karavane, peši alebo na koni...:p
ale taká dovolenka pri mori hmmm mňami, alebo stanovačka/chatovačka s partiou - to sa nieodmieta ... rýýýýchlo nech je leto
- v lete milujem plaz, relax, opalovanie
- na jar a na jesen mam rada historicke exkurzie, pamiatky a tak
- karavanom po Europe by som si rada skusila - 2 mesiace v lete sa tulat, zastavovat, pozerat pamiatky, pri mori lenosti, nebyt obmedzovany casom a sprievodcom..joj to by som si dala
i keď v každom ročnom období sa niečo nájde..