najzaujímavejšie a jedny z nainteligentnejších žien ktore som poznal mali vždy oči hnedé a veľmi im pristali a páčilo sa mi to, bolo to veľmi príťažlivé ... no ako oči samé o sebe sa mi najviac páčia zelené a potom modré a nakoniec hnedé ... v tomto poradí ... ale na ich farbe na človeku mi na tom skutočne nezáleží ... len mi príde ich farebnosť zaujímavá
mne sa vlastne páčia len cigánske oči, oni ich majú trochu azijské, však mongoloidné črty. u niektorých cigánoc prevládajú viacej, dalo by sa povedať, že vyzerajú skôr exoticky než ako slovenskí cigáni.
toto!!! toto ked vidim... zena ked ma krasne hnedo-zelene tak to je proste nadhera... ale inak si tiez na tom dako nezakladam, ale samozrejme, ak je aj uplne uzasna tak tie oci su len velmi pozitivne plus!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ja mam zeleno-hnedé a nestretla som este nikoho s podobnými očami, tak som spokojná
najkrajsie su take cokoladova hnede a malo ludi ich ma