Ja mam rad svoju velku sedu mikinu s kapucou dam si svoju oblubenu vonu, beriem kluce, keseňu a idem do auta s panelom od radia v zadnom vrecku nohavic
pri obliekaní sa až tak farbou neriadim, základné je aby to všetko čo mám na sebe ladilo..nie je dôležité akej to je farby..ale čo sa týka farieb celkovo veľmi sa mi páči kombinácia: zelená, červená, čierna...sú to tri farby, ktoré mám rada a idú podľa mňa skvelo k sebe..viem si ich predstaviť aj na mojom budúcom domčeku (ak nejaký bude...)
ale milujem aj ciernu s neakymi kriklavimi, ale tto len napr jak teraz ze cela v ciernom, len biele nike boty a brutal kriklava oranzova snurka .. jedna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
alebo oranzovu...
ale hlavne ciernu a tu potom kombinujem aj so zelenou alebo ruzovou..
som proste farebný človek
fialová-modrá-biela-čierna
fialová-modrá-biela
fialová-modrá-čierna
modrá-biela-čierna
modrá-biela
a tak sa snažím aj obliekať
naj však je asi čierno-biela
modro-biela
čierno-biela
Ale tak na farby sa nezameriavam, skorej na značku ...
ale milujem aj ciernu s neakymi kriklavimi, ale tto len napr jak teraz ze cela v ciernom, len biele nike boty a brutal kriklava oranzova snurka .. jedna
a sem tam oranzovo cierna
hneda, zelena, bezova,
zlta, cierna,
selena - siva..... Uf, to sa neda, ja nosim, co je akurat ciste v satniku a co obleciem.
s čiernou, tmavomodrou alebo tmavofialovou.Mám k tej farbe nezdravo obsesívny vzťah
cierna-cervena a v poslednom case sa mi velmi zacala pacit fialova...
taakze tak