ja som to asi zle pochopil...ako prvu mas na mysli, ze keby som este len zacinal a kupoval si svoju prvu gitaru? alebo, ze ktoru gitaru uprednostnujem? lebo ja som to pochopil ako ta prva moznost co som uviedol...
@lucates ako prvu, spravne si to pochopil. Ale viacmenej je to jedno, kto hra, kludne si moze zahlasovat aj za to ze ktoru uprednostnuje (mozno by tak aj znela lepsie ta otazka, no uz je jedno)
medzi akustikou a spanielkou nie je vo vseobecnosti rozdiel absolutne ziadny.akurat akustika je trochu sirsi pojem a za akusticku gitaru moze byt povazovane napriklad aj banjo(i ked to tak nie je) ale plati(poviem tak laicky) ze co nema snimac je akusticke samozrejme aj banja existuju s piezo snimacom.
a @8 na strunach by som ako na rozdieli nezakladal pretoze na jednej z gitar(elektrickych) mam natiahnute akusticke struny a musim povedat ze to hra vyborne.
@wewo , @jimi28 Aha, no rozhodne sa hadat nebudem Ja som len amater a zda sa, zle som vedel. Ale dobre vediet. Takze spanielku mozme zaradit do kategorie "ostatne"
podla mna sa da v pohode zacinat aj s elektrickou ale musi byt k nej aj kombo lebo bez neho ju moc nepocut...a ked kombo tak uz aj efekt a to nie je moc lacna zalezitost, cize mozno predsa len akustiku
mozno to co som napisala vyznieva trochu blbo ale uz sa mi to nechce cele zmazavat
omg...gloky akustika a klasika su jedna a ta ista gitara...tak nieje z coho vyberat xD...rakpic preco by na spaniekle mohli hrat len francuzi? si skorej myslim ze iba spanieli,a na akustickej hraju seci ostatny co si myslia ze su spanieli a ze maju spanielku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a @8 na strunach by som ako na rozdieli nezakladal pretoze na jednej z gitar(elektrickych) mam natiahnute akusticke struny a musim povedat ze to hra vyborne.
v pohode,kazdy sa ucime a kazdy raz zacina
Tiež som sa čudovala, že akustika a španielka, že to je vlastne to isté.. Ale v podstate ste to už správne objasnili
mozno to co som napisala vyznieva trochu blbo ale uz sa mi to nechce cele zmazavat
akustika : je pre tych ostatnych co si myslia ze su spanieli a nevedia ze musia byt francuzi ak chcu mat hrat na spanielke