akustika - klasicka amati, ma teraz nove struny savarez za 20 evri, paradicka ale radsej by som bral elektroakustiku vyrezanu, alebo jumbo.
elektrika - niekolkorocna hohnerka, trochu dojebana... kombo strasne stare, ale to je celkom dobre, ma 12 palcovy reprak, a ten ma aj trochu tlak, ze to neznie ako hrackarska gitara
bassu SX VPJ 62 BK, ale starsi typ trochu. A bassove kombo SoundKing. Nic moc...ale na viac som nemal ked som kupoval, a sluzi stale takze mi to staci ...fotky mam dakde v albume
normalka stratocasterky rockburn a sioux , old school dirty rock roll style madafakas...nevyhodím za gitaru viac ako 250 eur.. a čím je staršia tým lepšie chrčí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a potom este takuto:
elektrika - niekolkorocna hohnerka, trochu dojebana... kombo strasne stare, ale to je celkom dobre, ma 12 palcovy reprak, a ten ma aj trochu tlak, ze to neznie ako hrackarska gitara
šetko na predaj
A jumbo LAG 4 seasons (spring):
vintage sg.... to je ta horsia
akustiku uz neviem ani kde som dal, ale tusim to bola taka oldskul z tuzexu este.
aparat: peavey valveking 212
efekty: uz ziadne, ale mal som morley bad horsie 2 wah pedal, boss eq, boss DD3.
a ach ano... uz nehravam
staru Jolanu superstar,
akustiku Yamahu
+ Fender prescision bass
efekty atd kooopec tak to ani neviem vymenovat asi
dszhwagrflgzwhwsawdža načo je komu elektrická....nie važne kupite mi ?
» www.google.sk/imgres?imgurl=h...
Gitary:
Cort X-1
Cort X-11
Basgitara Cort Action V
Zosilovac:
Peavey vypyr 100
Trace Elliot GP7 300W + 200W warwick 115 cab
elektroakustika Fender CD140SCE-BK
a klasika Stagg