ja by som nevymazal žiadnú každý nech počúva to čo lahodí jeho ušiam čo ma ale vážne irituje sú "srači a čaje" čo idú po ulici a alebo sedia v autobuse z mobilom v ruke a púšťajú to na celú ulicu/bus a pritom ešte nahodia taký "hustý" výraz vtedy by som fakt veľmi rád niekoho vymazal z tohto sveta
@tikalok ja som zhliadla taký film, kde únoskyňa nútila počúvať uneseného rap. ale mne sa to páčilo možno sú oni všetci doma pripútaní k vani a musia počúvať také veci...
@Hnisavica zahlasoval som ale je to individualne a tym proti gustu ziaden disputat som myslel skor to ze neposudzujem ludi podla toho co pocuvaju a okrem toho si myslim ze presne ten moj hlas tam zavazi a teraz sa hip-hop rap a techno uplne vymaze z planety zem
@18 akoze asi na piaty krat som mala silu to dopozerat bez toho aby som neumrela na to... akoze strasne ze ziadna sebakritika, a dokonca ani z radov jej najblizssich, ved to je aka strasna hanba toto. co uz ale no. a nevymazala by som ziaden styl, nech si kazdy pocuva co sa mu paci, nikto nikoho nenuti pocuvat to co sa mu nepaci. kazdy ma na vyber. ja by som vymazala ludi co trpia netolerantnostou.
@Marttina nieje to na 100% pravda napr to ze pustia na celu ulicu alebo triedu tak to vkuse len hiphop a same nadavky..ja by som ani caounty si nedovlil pustit na celu miestnost zato ze sa mi to paci...
Troška nechápem prečo je Techno a Hiphop v jednom koši ale dobre... Ja počúvam všetky štýl, je mi úplne jedno či je to death metal, techno, alebo rap... keď je to dobre tak prečo nie... čím viac rôznorodejšia je scéna, tým si je s čoho vyberať a porovnávať....
žiadnu... každá má svojich prívržencov, každá sa niekomu páči... čo ma však neskutočne serie je komercia zatieňujúca ľudom mozgy... teda aspoň tým lenivším / hlúpejším, ktorí papkajú presne to, čo im naservírujú médiá
ak by sa vymazalo to, čo sa mi nepáči, tak by tí ľudia, čo to počúvali, boli nútení počúvať to, čo sa mi páči, lenže by to hrozne sprznili a pokazili... a to nechcem. Takže asi tak
@Pietro93 tie 3 som dal ku sebe pretoze su to ,,umele hudby,, proste sa na ncih nehraje na ziadnych nastrojoch je to elektronicky robene..a vetsinou ti co pocuvaju jiphop,rap tak aj techno...akoze nemam nic proti len to nepokladam za skutocnu hudbu(moj nazor!)
@Metius to závisí od toho čo považuješ za nástroj pretože počítač a mixážny pult sa dajú považovať za nástroj. Rovnako ako napríklad pred 50-60 rokmi nepovažovali za hudbu rock pretože to neboli klasické nástroje.
Mna nerozculuje ziadna hudba natolko aby som ju vymazal, jednoducho ju nezapnem ked to je sracka... ale skor ma roculuju ludia ktori ju pocuvaju a koli tej hudbe menia svoj styl oblecenia a jednoducho si davaju na tela tetovania, pearsingy, to ako rozprava, ako sa sprava nerobi podla seba ale podla hudby...
Ja medzi hudbou a nabozenstvom nevidim velky rezdiel, obe su nehmotne a obe by aj mali ostat v dusevnej forme a nie kazat davat pravidla pripadne riadit zivot. Obe vidim na rovnakej urovni, som atheista a hudbu pocuvam aby som sa uvolnil pripadne aby som sa vcitil do niecoho...
Pocuvam orchestralnu hudbu ktora je samim zakladom, je najlepsia k najdeni svojich pocitou, len taka hudba dokaze ukazat ako sa clovek citi a aky je, aspon podla mna.
Neviem sice preco si zaradil techno ku rapu a hip hopu ale to je jedno ja neznasam teple songy a kapely ako napr simple plan ci jak sa to pise potom tokio hotel a kopu dalsich ale nevim nazvy
zrusit komerciu ?hmmm ... lady gaga tak pokracujme guns.n.roses,metallica,green day,nickelback,linkin park...no,kolko ludi by zaplakalo a mozme pokracovat dalej az ...
... by nam tu asi tak len cigani chodili na huslickach pod okna vyhravat
newem preco odsudzujete rap to poznate asi iba kontrafakt sa uvedomte vypocujte si chlapcov ktory to davaju zo zaluby tie texty prirovnania slova to su proste prepracovane veci radsej budem pocuvat to ako lady gagu alebo metal aj ked metalistom by som najradsej vytrhal tie spatne vlasy(niektorym ) ale take AC/DC si vypocujem vzdy aj ked oni boli tiez zo zaciatku dead methal
nevymazal by som ziadnu...oldschool hip hop a rap je paradicka,dokonca poznam kapely,ktore kombinuju hip hop s alternativou,dokonca s huslami,kazdy zaner sa da robit zaujimavo.... ale vymazal by som uzivatelov ako @Zedolskok
@Metius ty si straaasne dospely so svojimi nazormi. Podla by ti trebalo dat jednu cez hubu aby si pochopil rozdel medzi A a B. Vies nikde nikto nikdy nepovedal, ze A je lepsie lebo je prve v abecede. B je rovnocenne A a teda niekomu sa paci A a niekomu B a ty, ty si maly parchant co si mysli, ze moze nieco odsudit iba na zaklade toho, ze sa mu to proste nepaci. Ked dosiahnes rozmery boha mozes o tom rozhodnut.
Taktiez podporujes hadky. Si len vymlety 14 blb akych tu naokolo chodi na 100. Zatial si len nula, ktora nic nevie a si totalne bez zivotnych skusenosti. Ak mi budes tvrdit opak tak sa zamysli, ze mas 14 co je asi taky vek, ze vtedy este ani whisky neni dobra. Utri mlieko a daj si cumel, zhasiname.
@Hajzelodkosti btw mam o mesiac 15 ale to je teraz uplne jedno..ja som nikoho nenutil odpovedat v tejto ankete a tu vobec nejde o moj nazor...a je mi uplne jedno co si ty myslis o mne aj aj keby to bola/nebola pravda co si napisal TAK ANI TY NEMOZES VEDIET CO SI JA MYSLIM NAPR POD SLOVOM JABLKO...a ked uz hovoris ze som 0..mozno som ale co si ty potom?! ty tiez niesi 80rocny dedo co zazil uz vsetko mozne!
@Ribo..tak si mal potom vynechat tuto anketu a nepisat debilne komentare
@metius Nerob sa tu sefom (zato, ze uz o mesiac mas 15 . Na debilnu otazku, debilny komentar. Uvedom si co za kokotinu si sem dostal apotom pis prispevky.
@Ribo ja som len podotkol ked SI NEPOCHOPIL!..taze nvm kto sa tu robi sefom...jj neprotirecim ze su tu aj lepsie ankety/diskusie..aj ja mam 100X lepsie ale je tu 90% ovela horsich a uplne epickych narozdiel od tejto..a stavim sa ze aj ty vo svojich anketach si nemal len odpovede typu ,,super!!,, abo daco take..taze...
@Ribo keby zmazali mna tak by zmazali aj teba a rovno cele birdz..a ja som snad dal nadpis ,,podme sa hadat,, ?? a btw anketa ,,Co urobite s vydzubanym soplom,, co daco take bolo nieje epic agress?porovnaj tuto a tamtu diskusiu!
@metius A keby zmazali zo sveta jeden hudobnyzaner, mozu vsetky. Uz sa chapes?
Nesnaz sa to teraz vykryt, ze "ty si lenzalozil diskusiu, hadaju sa ostatny". Jednoducho kazdy kto sa pozrie natuto anketu vie, ze jeto o netolerancii a nie ze nie.
To je epic retard, nie epic agress. Ale asi nevies co to znamena. Iked prepac, upravil by som to skor na epic offense.
@Ribo vsak ja viem zmysel mal byt trochu iny..zle som polozil otazku..mal som skorej namysli ze...to je uz jedno...a neviem preco by som nemal vediet co je epic agress nemam iq pod 90...mozno ja teraz mam epic offense ale ty mas epic attack na mna k nicomu to nevedie..
Vymažme hudbu a tých čo ju počúvajú. Oblečme sa všetci do čierneho, potom si dajme do vrecka nožík, bunda slzný plyn veď predsa musíme byť hustí, keď nám príroda už nenadelila, poďme rýchlo ukázať naše mocniny dvojky vytetované na telách.
Teraz zmažme hnusný rep, natrime sa mejkapom, skloňme oči do zrkadiel, vezmime si žiletku a podrežme bábiku. Založme veľkú skupinu MaLiNQýCh a VeĽkýCh písmen, ktorá bude uctievať najme tých, ktorí cez svoju ofinku nevidia svet, lebo je strašne zlý a nikto im nechce kúpiť novú žehličku na vlasy.
A teraz naozaj polka ľudí na tomto portále sú tak strašne vtipný. Ale lepšie ako pokec tam sú len trápny, tu to zabieha aj ďalej.
A poprosím ešte pár rasisticky ladených videí, nemám tu čo komentovať.
@Metius nie som dedo, ale urcite som starsi a zbehnutejsi. Mam rozvinutejsie nazory ako ty a bla bla bla. Nebudem ta presviedcat, ze si sopliak zaslopeny to vsetci vidia a vedia a kto povie, ze ja som decko ako taky jeden rysavy fas raz povedal tak nech mi zje nohy a moze sa so mnou stretnut a dokazat mi ake som decko. Ale uz idem mimo, len ma to napadlo
Podla mna sa neda jednoznacne povedat TOTO JE ZLE, TOTO JE zas DOBRE a basta.. V takmer vsetkom je proste aspon jedna svetlejsia vynimka. Ale ked uz, tak techno, elektro a podobne veci by som skutocne prezila, keby neexistovali .
@146@smichi No pozor, na Birdzi sa nezdrziavaju pakovia - takze este stale je pravdepodobnost, ze vacsina mladych ludi na Slovensku SKUTOCNE pocuva hip hop a to prave ti, ktori nie su na Birdzi
@Flussica : Mysliet si to mozes, ale pri viac ako 150 hlasoch (zratal som ich) sa uz urcite zacina crtat nejaka statistika. A to ze na birdzi sa nezdrzuju pakovia, tomu ani sama neveris
@Hajzelodkosti Mne je toto jasné už dlho, len som sa tým smál na tej možnosti "hip-hop a rap" a zároveň som chcel vedieť ako to prebakunina zakladateľ tejto ankety myslel Jasné že je v podstate blbosť povedať že "počúvam hip-hop," ale už je to tak nejak zažité, tak mi to nevadí až tak, aj keď je to mokotina Ale sekal by som články prstov za slovo hip-hoper, omfg to kto kedy vymyslel.. osoba s trojciferným IQ by sa tak nikdy nenazvala a vo väčšine prípadov by rada človeka ktorý ju tak označí zastrelila Ešteže sa tak už neobliekam a nepočúvam len rap ako kedysi, lebo spolužiak by asi pišiel k takejto ujme nejakej.. Grrr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
336 komentov
lol..
taketo temy by fakt mohli zakazat..
@tikalok
Inak for fun:
PS: nebezpečenstvo zadusenia smiechom.
preobha!! ja som zomrela teraz práve
to dievča je trapnéé
Mimochodom, neviem co mate proti technu, ved je to hudba. Cista hudba.
("ja ti požičam aj mojho... hiphopoveho oprateho svetra!"
KILLER SPECIAL COMBO!!! DAJA A JEJ HIPHOPOVY OPRATY SVETER!!!
to máte jak keď si Sauron nasadí Jeden Prsteň )
Čo by som zrušil sú niektoré nanajvýš nepríjemné (a pokiaľ zrozumiteľné, tak aj pekne debilné na 99%) zvuky. A síce:
rap, hip-hop, techno
Ja medzi hudbou a nabozenstvom nevidim velky rezdiel, obe su nehmotne a obe by aj mali ostat v dusevnej forme a nie kazat davat pravidla pripadne riadit zivot. Obe vidim na rovnakej urovni, som atheista a hudbu pocuvam aby som sa uvolnil pripadne aby som sa vcitil do niecoho...
Pocuvam orchestralnu hudbu ktora je samim zakladom, je najlepsia k najdeni svojich pocitou, len taka hudba dokaze ukazat ako sa clovek citi a aky je, aspon podla mna.
a určite by som nevymazala žiadnu
Rock je úúplne v pohode... Avšak mne vadí ten úúplne že fest tvrdý metal..
... by nam tu asi tak len cigani chodili na huslickach pod okna vyhravat
Aj hip hop a techno sa da robit na hudobnych nastrojoch, by si sa divil...
a zrejme to aj citali, len ich nedospele argumenty skapali pri prvej vete. Sa pochvastam Som zabil Zebrackí uzivatelia
a moje vlasy mi trhat nikto nebude
bez ohladu na to ze som len okrajovym "nacuvatelom" metalu..
Taktiez podporujes hadky. Si len vymlety 14 blb akych tu naokolo chodi na 100. Zatial si len nula, ktora nic nevie a si totalne bez zivotnych skusenosti. Ak mi budes tvrdit opak tak sa zamysli, ze mas 14 co je asi taky vek, ze vtedy este ani whisky neni dobra. Utri mlieko a daj si cumel, zhasiname.
@metius NEch mi je akakolvek hudba neprijemna, nikdy by ma nenepadlo ju zmazat... Teba zmazat, kokotko
@Ribo..tak si mal potom vynechat tuto anketu a nepisat debilne komentare
Tuto diskusiu pokladam za epic agrres, takze neviem... Ja ked zakladam diskusie, urcite nedavam temu v ktorej sa da len hadat.
Nesnaz sa to teraz vykryt, ze "ty si lenzalozil diskusiu, hadaju sa ostatny". Jednoducho kazdy kto sa pozrie natuto anketu vie, ze jeto o netolerancii a nie ze nie.
To je epic retard, nie epic agress. Ale asi nevies co to znamena. Iked prepac, upravil by som to skor na epic offense.
Kedze si to tak blbo porovnal, preto sommal dojem,ze nevies co to je. Ano mam attack, ale ako vidis, poviedlo to k niecomu.
Zabil..
A ja by som nezmazala žiadny štýl... Každý má niečo do seba a v každom štýle sa nájdu či dobré, či zlé pesničky..
Vymažme hudbu a tých čo ju počúvajú. Oblečme sa všetci do čierneho, potom si dajme do vrecka nožík, bunda slzný plyn veď predsa musíme byť hustí, keď nám príroda už nenadelila, poďme rýchlo ukázať naše mocniny dvojky vytetované na telách.
Teraz zmažme hnusný rep, natrime sa mejkapom, skloňme oči do zrkadiel, vezmime si žiletku a podrežme bábiku. Založme veľkú skupinu MaLiNQýCh a VeĽkýCh písmen, ktorá bude uctievať najme tých, ktorí cez svoju ofinku nevidia svet, lebo je strašne zlý a nikto im nechce kúpiť novú žehličku na vlasy.
A teraz naozaj polka ľudí na tomto portále sú tak strašne vtipný. Ale lepšie ako pokec tam sú len trápny, tu to zabieha aj ďalej.
A poprosím ešte pár rasisticky ladených videí, nemám tu čo komentovať.
A naozaj su tu ludia, ktory povedia, ze pocuvas hip-hop? Ja fakt nechapem ako moze niekto pocuvat hip-hop. Ale nech, da sa to chapat.
Ty sa aspon opytas no druhy ani ten rozdiel nevedia, teda ten zakladny rozdiel.
Neskutocne ho vysmejem