Noo kedy ako...
Niekedy prepadnem smutnej nalade a pustim si nieco pomale - Aerosmith, R.Williams, atď..,
Niekedy sa jej snažím zbaviť a pustím si niečo, čo ma preberie... kuk profil
nijaku, ked mam zlu naladu tak sa mi nechce ani to, dam si čokoladu a potom uz mam troska lepsiu naladu a tak pocuvam to co vzdy (epica, within temptation...)
jaj ked mi je na ppc,tak najradsej pocuvam piesen THE NEMESIS(od Cradle),alebo INVISIBLE WOUNDS(od FEAR FACTORY) jednoznacne depresivne veci,pretoze sa dokazem odreagovat jedine slzami a na to potrebujam pocut nieco co ma prosto dostane...
2 Ivanka: Si asi poriadne emocionalne vykradnuta nadoba, zejo?
Inak pocuvam taku hudbu aj ked smutny nie som, ale v spline si ju dokazem akosi lepsie vychutnat. Kopu veci ktore nemate sancu poznat, ale aspon tie zname spomeniem..
Pink Floyd (Comfortably Numb hlavne v poslednej dobe, to tak perfektne sadne.. )
Jethro Tull.. Jara Filipa, Nohavicu, Karla Plíhala.. velmi rozne.
@17 Nie kazdy musi byt die-hard hudobny fanusik Aspon je vyrovnana, to je dnes celkom vykon...
Mne v poslednej dobe (a to uz je asi rok) vzdy sadne Solar Lovers od Celestial Season, vyborny stoner rockovy pocin s melancholickou atmosferou a krasnymi radostnymi momentami Uplne sa v tom vyzivam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Niekedy prepadnem smutnej nalade a pustim si nieco pomale - Aerosmith, R.Williams, atď..,
Niekedy sa jej snažím zbaviť a pustím si niečo, čo ma preberie... kuk profil
Inak pocuvam taku hudbu aj ked smutny nie som, ale v spline si ju dokazem akosi lepsie vychutnat. Kopu veci ktore nemate sancu poznat, ale aspon tie zname spomeniem..
Pink Floyd (Comfortably Numb hlavne v poslednej dobe, to tak perfektne sadne.. )
Jethro Tull.. Jara Filipa, Nohavicu, Karla Plíhala.. velmi rozne.
Mne v poslednej dobe (a to uz je asi rok) vzdy sadne Solar Lovers od Celestial Season, vyborny stoner rockovy pocin s melancholickou atmosferou a krasnymi radostnymi momentami Uplne sa v tom vyzivam
Linkin Park - crawling, somewhere i belong
soundtrack z mesta tienov a RFAD
To je to naj okrem toho asi všetko smutné čo mám vo Winampe...