typická otázka, ktorá BY mala vyvolať hádku? .. ehm ja počúvam všetko, záleží to len od nálady, ale ak by som mala povedať čo prevažuje v mojom playliste tak je to hip hop
velmi sa mi páčia pesničy kde je akustiká gitara...a potom vypočujem punk,metal,punkrock a proste také čosi...ale nerobí mi problém aj niečo iné.Počúvam to,čo sa mi páči
Fuuuuh. Tak v poslednej dobe je toho veľa. Nebudem sa škatuľkovať do nejakého štýlu... Ale v poslednej dobe Train, Audioslave, The Bravery..ostávam ďalej pri Sigur ros..potom nejaký ten post rock Rôzne akustické prerábky pesničiek, Buckcherry, Pearl Jam, Metric...soundtracky..ale občas i Mobyho, brit pop.. je toho veľa, podľa nálady
Existujú aj iné štýly, to za prvé, nuž a za druhé- veľmi oplývaš kreativitou. Ach jaj, takéto ankety treba zakázať. Pozriem sa na Fórum a hľa- "Akú hudbu počúvaš?" "Aký si štýl?" "Prečo hip-hop?" Ale nechcem zbytočne zabŕdať, tak tanz metal, industriál, glam rock/metal, death"n"roll a Rolling Stones.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Rock
Rap
Pop-Rock
to čo sa mne páči !
A co sa zoznamu tyka tak tazko vybrat lebo okrem RnB pocuvam setko
priklad:
=D=D=D
@vulgarna
Arnošt nieeeeeeee
A do tretice... ĽUDIA, KEĎ UŽ CHCETE SEPAROVAŤ HUDBU, TAK SA NAUČTE, ŽE PUNK A PUNK-ROCK JE TO ISTÉ!!!
Vďaka za priestor na prejavenie sa