8. ked nekto pocuva ako ty napr. rock tak vlastne sa mu paci kazda hudba podla nalady od sladakoc po rock ja napr. pocuvam PUNK ale dobry je aj METAL a ROCK velmi nepoznam skupini ale hlavne pocuvam ten styl ale ked nekto pocuva nieco co nieje hudba tym myslim HIP HIP tak uz nepocuva velmi inu hudbu lebo pocuvat aj tvrdu muziku aj opak nej sa da ale pocuvat nehudbu a hudbu sa podla mna neda cize hiphoperi asi nepocuvaji okrem hiphopu to vysvetluje ze ked nekto pocuva PUNK,METAL,ROCK tak v pohode znese aj maksie ale hiphop fuuj
ja počúvam alternative rock, rock, punk, metal, a to všetko kvôli okolnostiam ktoré sa za posledné roky stali , predtým som počúval hip-hop väčšinu času
MNOOOOO náhodou ja počúvam veeeeeeeľmi veľa hip hopu, ale pritom nevypnem Keď mi ide BlinK alebo sum41.. proste sa mi páči všetKo ale najviac počúvam hip hop, pre mňa DramatiKz + Moja reč je best
Este, k hudbe neodmyslitelne patria aj radia. No bohuzial ziadne slovenske radia nepocuvam, sem-tam ceske (blakin, frekvence1, hey brno) ale vacsinou prudko zahranicne, kde hraju to co sa ma paci a bez reklam rozhovorov atd...
A kedze nesledujem ani ziadne ine spravy, tak o novinkach nie som velmi informmovany
Ja ako stale...zastavam drumNbass Nevravim ze sa mi paci vsetko. Aj metalistovi sa nepacia vsetky metalove pesnicky. Ale milujem tu hudbu, pretoze je genialna. Genialna v tom, ze je neuveritelne zlozita a pritom znie tak ladne
A prečo? Lebo to je podľa mňa jediná kvalitná hudba (ak nerátam vážnu hudbu). Pri tejto hudbe sa dokážem upokojiť, ale aj naopak vyhecovať a najlepšie sa mi pri nej zaspáva... Tiež mi pomáha pri bolestiah hlavy... Či sa jej už chcem zbaviť alebo si ju chcem spôsobiť... Proste, metal je skvelý!
17. aK je DramatiKz rap taK ja som s nimi.. všaK asi viem nie, som z toho istého mesta a tu je záKlad DramatiKzu + LM... vieš, oni sú RAPERI ale propagujú HIP HOP
prečo? nuž, rozumiem mu každé slovo (verte či nie), ďalej, jeho texty sú hororové príbehy zakomponované do hudby, má úžasné falsetto, a na záver, som na neho navyknutý, keďže díky strýkovi som ho počúval prakticky od malička
asi taku klasiku .. Aerosmith, Whitesnake, Deep Purple, Guns N Roses, Rolling Stones, Queen, Iron Maiden, Metallica, Death, Ac-Dc, Nirvana, Led Zeppelin, Ramones, Sex Pistols, The Clash slovenske su to Slobodná Európa, Konflikt, Punkreas, Zona A, Horkýže slíže ... no mozno to neni klasika ae pre mna ano.
Preto, lebo sa mi pacia texty, gitary, bicie, spev, texty alebo vsetko jednoducho
ja počúvam FUNK a to preto že každá funková kapela je originálna nie je to jednotvárny žáner , je to pestré a kvalitné ,kto nevie hrať nemôže pochopiť funk
Pokiaľ som v normálnej nálade tak dance, trance - ale pokiaľ som unavený ako teraz tak si púštam nejaké sladáki - momentálne - albumík od Emily Jane White - super speváčka s ešte lepším hlasom...
Punk, punk-rock, moderny rock najviac asi Avril Lavigne, Green Day, Good Charlotte ale je toho este ovela viac a preco? no jednoducho sa mi ich piesne a styl paci
hmm vsetko co je dobre... ROCK .. METAL ... PUNK.. REGGAE.. JAZZ... BLUSS atd atd ... moje najoblubenejsie je hard ROCK ... a preco?? ROCK- pretoze podla mna je to to najlepsie z hudby co kedy dokazala hudba vytvorit ...uzasni hudobnici ... metal- hmm najdu sa tam fakt skveli hudobnici a bubenici su tam brutalni.. reggae- vypocujte a uvidite .. pohodova muzicka .. na koncertoch uzasne pocity... jazz- nenormalne genialni hudobnici .. az sa rozum zastavuje aki su skveli jazzmani... punk- hmm tu by sa dalo polemizovat nad hudobnikmi ale najdu sa i tu skveli .. ale ja punk pocuvam abo skor strasne rada chodim na punkove koncerty lebo na nich sa da najlepsie odreagovat a zabudnut na problemy najlepsie sa zabavis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
pacia sa mi take fajn elekto zvuky,remixy a takeee srandicky zo zvukom
PS:nezakladas nejak wela diskusii?
preto, ze v kazdom style sa najde dobra hudba
+ neznasam ludi, co sa skatulkuju do stylov a ohanaju sa tym, ze prave ta hudba, ktoru pocuvaju oni, je najlepsia
No a preco to pocuvam? Paci sa mi ten styl hudby a mam rad, ked mi skace cely stol s PC
Cez klasiku po pop (abo jak sa tomu hovori).
ale rock je R*O*C*K
A asi preto ze sa mi paci hrdelny spev,silna hudba, tvrdsia a vreskot... podla nalady...
Este, k hudbe neodmyslitelne patria aj radia. No bohuzial ziadne slovenske radia nepocuvam, sem-tam ceske (blakin, frekvence1, hey brno) ale vacsinou prudko zahranicne, kde hraju to co sa ma paci a bez reklam rozhovorov atd...
A kedze nesledujem ani ziadne ine spravy, tak o novinkach nie som velmi informmovany
trapas...
onlyyourlove - smiem vediet podla coho to rozdelujes?
A prečo? Lebo to je podľa mňa jediná kvalitná hudba (ak nerátam vážnu hudbu). Pri tejto hudbe sa dokážem upokojiť, ale aj naopak vyhecovať a najlepšie sa mi pri nej zaspáva... Tiež mi pomáha pri bolestiah hlavy... Či sa jej už chcem zbaviť alebo si ju chcem spôsobiť... Proste, metal je skvelý!
ale vacisnou soundtracky...
preco? lebo!
a ja tiez pocuvam vsetko od klasiky..cez hiphop..az po rok..punk..metal..nu metal...proste ako sa citim...podla toho pocuvam...
prečo? nuž, rozumiem mu každé slovo (verte či nie), ďalej, jeho texty sú hororové príbehy zakomponované do hudby, má úžasné falsetto, a na záver, som na neho navyknutý, keďže díky strýkovi som ho počúval prakticky od malička
prečo??no lebo..
a najlepšie hudba je paramore waaaaa
reggae, pretoze sa mi pacia, len niektore kapely, ktore to naozaj vedia a maju dobre bubnove sola atd
punk, len tie kapely, ktore maju aspon nieco spolocne s hudbou, ale hlavne dobre texty
a rozne nezaraditelne veci
Preto, lebo sa mi pacia texty, gitary, bicie, spev, texty alebo vsetko jednoducho
apropo, načo niekoho zaujímajú takéto veci? je to vo webke