Snazim sa vyhladavat co najpodivnejsiu hudbu, ktoru sa ani nesnazim niekam zaradit. Zaner vsak nepovazujem za rozhodujuci faktor. Clovek to proste citi, ze mu hraju do duse. Zalezi od kvality, od nacasovania, od energii.
najviac asi, elektronickú hudbu/ alternatívnu, rock, jazz, funk, aj orchestralnu mám rád, klavírnu .. ja si toho rád vypočujem veľa a čím sofistikovanejšia je, tým lepšie .. vyhýbam sa primitívnej hudbe a niektorým pod-žánrom pri ktorých mi krvacaju uši niekedy
@wewo som netusil, ze 11rocni pocuvaju tibetske meditacne, orientalne, jazzove veci a nemaju ziadny rozhlad D
to potom ani nechcem vraviet, co som ja pocuval ako 11rocny... :/
niekedy pocuvam tyzden nightcore, o tyzden na to slovensky rap.. potom indie electro, potom grunge, potom indie folk alebo kapely kt si vymyslia vlastny zaner, inokedy pocuvam metal - rozny alebo punk, rock, dnb.. ale najviac asi pocuvam indie rock a grunge
Punk, hardcore, meditacnotelaxacne, nemecky rap, radiovky (neviem ako ich nazvat), ska, rozne tie disco-party co su rychle a zremixovane a zabudla si na PSYCHADELIC
hudba by mala mať nejaký duchovný odkaz. niečo ako vo filozofii, že nič sa nedeje bez príčiny. teda príčina vzniku hudby je nejaký podnet, či už zvonka alebo zvnutra.
@melancholik Na také veci je tam možnosť Iná odpoveď, nie? Máš pocit že sa mi chce tam všetko vypisovať? Dala som tam prvé čo mi napadlo! Nemusíš to rozoberať!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ináč rock, rock a rock.
Ináč teda rock, rock a rock.
najviac asi, elektronickú hudbu/ alternatívnu, rock, jazz, funk, aj orchestralnu mám rád, klavírnu .. ja si toho rád vypočujem veľa a čím sofistikovanejšia je, tým lepšie .. vyhýbam sa primitívnej hudbe a niektorým pod-žánrom pri ktorých mi krvacaju uši niekedy
U mňa v mobile nájdete pop, rock, metal, deathmetal, crust, punk, rap Všetko.
to potom ani nechcem vraviet, co som ja pocuval ako 11rocny... :/
s týmto si ma teda pobavila