btw kantry sa nepise tak ale country,a neni to pank ale punk a neni dzes ale jezz,a neni rok ale rock a rock a metal si mal dat spolu lebo to je vlastne ta ista kategoria
metius metal a rock to neprehanaj to zas az tak spolu netreba davat lebo je rozdiel medzi rockom a metalom a niekedy je to velky rozdiel hlavne sucasni rock a metal to je uz niekde inde, pri rocku sa zamierava aj na texty ale pri metale to skor na gitaru a bicie ale az taky odbornik niesom aby som o tom mohol az tak hovorit
@Metius ano, mas pravdu, ale tak predsa... rock je aj stary Elan, alebo Habera a Team, a nie len Guns´n´roses, ACDC, a Van Halen... a medzi prvymi a neakym Cradle of Filth alebo Sepulturou je dost velky rozdiel...
beriem do ruuuk gitaru a zacnem zhurta hrat...ozve sa z nej kaaatry ktore maaam tak strasne raaaaad...striedam akordy velmi vesele..lalalala...myslim na pecene jelene staaaale...spievam co mi hrdlo postaci ak sa niekomu z vas uraci mozno sa mu kaaantry zapaciiii...a kto moje kaaantry nemaaa vobec raaad moze ist za ferim benedekom a jeho pocuuuvat hola hola hej!juch
@metius rock a metal nie je to isté, hoci uznávam a nakoniec ja som tiež taká, že veľa ľudí sú rockmetalisti, keďže počúvajú hardrock a heavy metal, ktoré sú mostami medzi týmito dvoma hudobnými štýlmi.
a k veci: viem, že som zas krutá ale dokedy budú deti neustále do fóra pridávať takéto ankety? nevraviac o tom, ako je to fakt zle napísané, keď už niečo píšem tak aspoň poriadne...
ale aby som odpovedala aj na otázku - počúvam rock a metal, hoci neohrdnem ani takým jazzom, rock "n rollom, latinom a prípadne klasickou alebo country hudbou.
ak je sú možnosti písané štýlom "píšem ako počujem" tak dobre, ale prečo je potom disco písané disco a nie "disko"? alebo to zakladateľ/ka ankety číta s C?
tak rozne ..vselico, nemam ziadny vyhradeny styl hudby ktoreho sa drzim .. akurat jedine co nemusim je rap, hop ale aj to niekedy ked je piesen vydarena no....a ohladom piesni to su zas tie pomale a depresivne pesnicky ..
metaľ a cisto bez punku a bez emo ! Potom este folk s akustickymi nastrojmi. Klasicka hudba, opery, gothica to mozem a vzdy je to lepsie a umeleckejsie ako punk ci hip hop techno a podobne veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
@Stormmast3r country a ludovky nieje to iste ani zdaleka
počúvam gothic
milujem take deti
Punk/Rock/Ska ...
takmer všetko z výberu okrem HipHopu a Country....
a k veci: viem, že som zas krutá ale dokedy budú deti neustále do fóra pridávať takéto ankety? nevraviac o tom, ako je to fakt zle napísané, keď už niečo píšem tak aspoň poriadne...
ale aby som odpovedala aj na otázku - počúvam rock a metal, hoci neohrdnem ani takým jazzom, rock "n rollom, latinom a prípadne klasickou alebo country hudbou.
ale počúvam toho viac.....hlavne rock, pop, metal....aj nejaký hip-hop sa pritrafí...