@petushiq18 taky polochalan , hrozne som taky unaveny z hentych "sladkych chlapcov" s vlasmi jak Bieber , namalovany este k tomu , dnes uz je to tuctove jak rit toto je teda doba , testosteron tuto spolocnost opusta rychlejsie ako ropa.
v podstate by sa dalo povedať, že čo nie je elektronické (alebo proste také počítačové, neviem, či by to každý nazval elektronickým, ale to, čo tak mne znie, je elektronické a basta... a dobre, pár vecí znesiem i takým, čo nevyhovujú tejto podmienke, ale je toho málo a fakt to musí byť dačo extra), to znesiem, ale to zas neznamená, že to vyhľadávam a dobrovoľne by som si pustila/že ma to nenudí a podobne
tak cca takto, príklady interprétov nie sú úplne relevantné
Ked si zoberiem varechu a zacnem jebat po hajzlovej mise, pripadne po rure, ktora ide cez stupacku k susedom, po ktorej Meliskovi mravce chodili, tak furt sa to bude dat lepsie pocuvat, ako hip hop.
Rock a metal, to je siroky pojem, iste druhy od hentych odvodene.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
momentálne
iba taketo nieco ale
ja: metal, rock, emo/screamo, punk-rock
@thevanderdark ešte som zabudla emo/screamo
v podstate by sa dalo povedať, že čo nie je elektronické (alebo proste také počítačové, neviem, či by to každý nazval elektronickým, ale to, čo tak mne znie, je elektronické a basta... a dobre, pár vecí znesiem i takým, čo nevyhovujú tejto podmienke, ale je toho málo a fakt to musí byť dačo extra), to znesiem, ale to zas neznamená, že to vyhľadávam a dobrovoľne by som si pustila/že ma to nenudí a podobne
tak cca takto, príklady interprétov nie sú úplne relevantné
7day black " target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku fxdteam.com">» fxdteam.com/lastcloud/i.php...
ale inak indie,brittpop,indie-rock
Momentálne toto najviac
@petushiq18 ach ďalšia baba zaťažená na BVB pravdepodobne kvôli spevákovi, ktorý si mimochodom zobral meno od basáka (Nikkiho Sixxa) z Mötley Crüe ._.
kedysi "core-oviny" ale teraz počúvam klasický rock, punk, občas si vypočujem aj metal, radšej počúvam staršie kapely.
Rock a metal, to je siroky pojem, iste druhy od hentych odvodene.