zvyčajne si púšťam mix Glee pesničiek
alebo rádio čo je v kuchyni
je to jedno, hlavne aby ticho nebolo
ale najradšej mám vianočné pesničky, to začínam už v novembri púšťať a drží ma to do februára
nevarim a v pripade apokalypsy nedopadnem zle lebo teraz zijem sama a neviem varit a zatial nemam problem pri apokalypse by sa zrejme ludia zacali zrat navzajom a urcite by nevzali len tak lahko plyn a hrnce a suroviny, cize mi to ani nesedi
@zolden nie, ved v skolskej jedalni sa najem resp. vonku niekde a ked jem na intraku nieco uvarim, ale nie je to nic extra a myslela som to v zmysle ze varit neviem a nesnazim sa a nebavi ma to, ale urcite si nepokazim zaludok tym, ze by som nejedla nic varene
@zolden no my nemame tu jedalen na intraku a je otvorne len do piatku a su tam len obedy ale veceru nejedavam varenu tak ci tak, len vynimocne a cez vikend tiez zvyknem varit alebo jest vonku a vydrzala som takto uz 3 mesiace a uz len mesiac a pol a koniec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
alebo rádio čo je v kuchyni
je to jedno, hlavne aby ticho nebolo
ale najradšej mám vianočné pesničky, to začínam už v novembri púšťať a drží ma to do februára
guláš - maďarský cardas
rezeň - Straussov vied. valcik
halušky - ľudovku Ide furman dolinou
cig. pečienka - A postaris avel
boršč - Kalinka alebo Ruska hymna
sviečková - nejaká cirkevna
pizza - O sole mio
bažant na vine - Nalibovypito od HIGHLIFE
kurča - Na ptáky jsme kratký
atď... atď...