najradšej asi indie, ambient, a dubstep . . obľúbený interpreti ani neviem , je ich hrozne veľa ale najviac mám asi rada Bon Iver, Burial, Thom Yorke, Modeselektor, City & Colour , Emarosa, Enter Shikari , Gotye , Evanescence, Phaeleh, Lights, Lykke Li, H.I.M, One Republic a tak . . je ich spústa , spústa .
Hardcore, HC Punk, rock, Drum n Bass, Dubstep, underground rap, oldschool rap, aj vážnejšiu hudbu, no proste hočo.. ale najviac sa mi ráce Bon Iver, Wu tang, Prago Union, Cypress Hill, Gramatik, Deez Nuts, Black Flag, Ludovico Einaudi, aaa ešte Delta heavy
od tazkeho rocku, metalu, punku az po pomale etericke balady, instrumentalky, vaznu hudbu (HUSLE!!!! Milujem HUSLE !!!!!), stare ceske a slovenske piesne, soundtracky...
Z interpretov speváčku Adele a najmä jej dve piesne Set Fire to the Rain a Someone Like You a zo skupín LMFAO najmä ich tri piesne Best Night, La La a Champagne Showers a No Name a ich pieseň Ty a Tvoja sestra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Žáner: Rn'B
Skladateľ sa mi celkom páči Wayne Wilkins
Zbožňujem Boba Marleyho, Pink, Paramore, Skrillex, Pendulum, Jay-z a..... je toho veľmi veľa
ale tak skupiny : The Beatles, Coldplay, Linkin Park, One Republic,...
žáner : jazz, blues
skladatelia : Murray Gold, Trevor Rabin, Mozart
a momentálne najčastejšie počúvam tieto pesničky :
ALE ľúbim Beatsteaks!
Zo skladateľov jedine Johann Sebastian Bach