@2 no hej teraz to zas je CARO a mam pocit ze to bola ta biela kava nikomu to nechutilo ale mne hej a popri alergii na kakao som nemal na vyber ked som si chcel smaknut na dacom takom
@4 da sa vybrat len 9odpovedi na anketu diskusiu nechcem robit ale ked sa ti chce nech sa paci v hlave mam teraz minimalne 5vyrobcov kavy a X druhov takze tak
@freedomko v pohode, viem, ze sa to takto neda, ak niekto bude chciet, aj tak si tu diskusiu zacne....
len je tazke napisat aku mam rad, ked zrnkovu mam rad s trochou cukru alebo medu, a instantu mam rad s mliekom a medom.... a zasa original 100%arabica z brazilie pijem bez.
kava je fajn
@sisska viem, ze teba to velmi nechyta tak tebe racej tu kavicku ale my ostatni - nie je mozne vypit secko pivo sveta, ale treba sa o to aspon pokusit!
ale v poslednej dobe sa toho racej zriekam...
tak kav je vela druhov, aj keby sme brali zakladne rozdelenie
takze kazdemu co chuti
ladova, viedenska, turecka, azlirska, moskovska, s alkoholom, s korenim, prichutami, cista, iank chuti s medom, inak s cukrom, a inac ak si date trstinovy cukor, ine je to s mliekom, mlieckom do kavy, smotankou do kavy
ine je to v restike, a doma, humas to je v krcme ( tak tam ti daju kavu co kupili za 10Skk , sorry za 33centov 100g, daju ti pol skleneneho pohara kavu a potom zaleju... to vas vystrie z tej chuti, nieto este z tej sily...
takze kavickari sem sa a piste co mate radi
kavu moc nemusim, pijem skor zeleny, ci cierny caj, ale sem tam aj kavu urobim, taku kombinovanu s kakaom a troskou skorice, vody minimum, hlavne s mliekom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
od toho tiez vela zalezi ja som kavickar, a hociaku kavy teda nevypijem...
len je tazke napisat aku mam rad, ked zrnkovu mam rad s trochou cukru alebo medu, a instantu mam rad s mliekom a medom.... a zasa original 100%arabica z brazilie pijem bez.
kava je fajn
@rebel vidim ze fajnsmeker teraz si tak spominam na debatu o tabaku do vodnych fajok
ale fuuuuuuuj pivo!
ja najviac lubim taku kavu, kde je ju co najmenej citit cize nejake ice coffee s horou slahacky a zmrzliny a cukru.
ale v poslednej dobe sa toho racej zriekam...
takze kazdemu co chuti
ladova, viedenska, turecka, azlirska, moskovska, s alkoholom, s korenim, prichutami, cista, iank chuti s medom, inak s cukrom, a inac ak si date trstinovy cukor, ine je to s mliekom, mlieckom do kavy, smotankou do kavy
ine je to v restike, a doma, humas to je v krcme ( tak tam ti daju kavu co kupili za 10Skk , sorry za 33centov 100g, daju ti pol skleneneho pohara kavu a potom zaleju... to vas vystrie z tej chuti, nieto este z tej sily...
takze kavickari sem sa a piste co mate radi
blavaci, kam chodite na caffe???
Horúca čokoláda 4ever ...