ludia nepoznate nejaku aktualnu knihu ktora by sa pacila 17 rocnemu chalanovi?dovtipila som sa ze frajer by odo chcel nejaku knizku.. poradte pls.. kludne moze byt aj cuzdojazycna literatura.. ale twilight sa nerata diks
A musi to byt roman? Lebo to je tazko, ak nevies uplne presne co ma rad (co asi nevies, ked sem pises). Co tak Hieronymus Bosch napr. vo vydavatelstve Taschen? Jeden z najfamoznejsich maliarov aki kedy zili podla mna, jeho diela su hrozne zaujimave. A pritom nie je az tak uplne znamy, cize je to aj celkom originalne
Čo ja viem. Ak číta romány tak najskôr nejakú kriminálku - tých je dobludu. Ak má radšej odbornú lit. tak tam sa fakt trebá spýtať len jeho v akej oblasti asi...
Podľa mna však nič nepokazíš ani Murphyho zákonmi - lacná a oslovuje véééľmi širokú skupinu ľudí
ja som staremu dobremu kamaratovi k 19-ke kupil knihu "Tajomna rec tela"..a keby nebol posledna tak si ju aj ja kupim..velmi poucna...cize by som sa uberal tymto smerom..dospievanie, uvahy o cloveku..atd. ....alebo potom nieco z jeho zalub..ake ma zaluby??...mozno ti lepsie poradime..
normlane sa ho opytaj, lebo takto namatkovo kupovat je dost blbe co sa tyka knih, napr. moj rad cita knihy od poe-ho, sapkowskeho a pod, rozne poviedky a fantasy...a ja zasa horory ,to sa neda len tak kupit naozaj sa ho radsej spytaj
uprimne...keby mne niekto kupil knihu takl by som sa zaksichtil tak dako ze ahaaa ale takym radostnym ahaa opytal by som sa o com to je aby to vyzeralo ze som zaujaty..a doma polozil na policku a padal prach na to.......ale zasa ked uz si sa rozhodla kupovat knihu tak to by si mala wedet co ma rad a co ho zaujima ;
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ty ho poznas, my vobec nie. teda ti ani nemozeme dobre poradit.
ved ked vies, ake ma zaujmy, skus, aby to malo nieco s tym spolocne.
Podľa mna však nič nepokazíš ani Murphyho zákonmi - lacná a oslovuje véééľmi širokú skupinu ľudí
alebo aj tato kniha je zevraj super, a ja planujem kupit : » www.martinus.sk/?uItem=56506...
Alebo chlapcenske romany ak raz cita
//ps. citaju len ti inteligentnejsi