akurát si tak ulietavam v myšlienkach...a som v Taliansku.. alebo v Číne..hmm...čo tak California?? asi by som išla na dovolenku do viacerých krajín..ooj..poďme cestovať
Úúúplne milujem Taliansko...ale chcela by som vidieť Francúzsko, Portugalsko, Anglicko, Írsko (áno, aj keď neznášam iné počasie než 35°C v tieni)Španielsko a Kubu...ale nie tak že najznámejšie letovisko a koniec...ale tak sa motkať po uličkách, dedinkách, prespávať v malých hotelíkoch a také...
sedim na nepohodlnej stolicke v cestovnej kancelarii a mlady fesak sa ma pyta: ,,Kam to bude?" a ja mu poviem ze na Kubu,nasledne do Spanielska, o dva tyzdne na Jamaicu, o mesiac do Peru (Lima), za take dva tyzdne zase do Kapskeho mesta a potom este uvidim...
...pozreť nejakú peknú architektúru mrakodrapy, divy sveta a tak ale mesto ešte neviem ale asi amerika abo azia ked afrika už bola a bolo tam super tie protiklady staré pyramídy a novucičká moderná knižnica v Alexandii ,max. bieda a o pár kilometrov blahobyt no supeeeer púšť velká, suchá a pritom vždy iná raz sypký piesok a inokedy tvrdá suchá zem oooh nádherné more mnohých farieb a pritom super čisté potápanie na korálových ostrovoch ktoré vlastne ani niesú ostrovmi bo sú pod vodou ale som sa nejak rozpísal ale vlastne Thajsko ma láka len či budem mať dosť volna a tak
strasne rada cestujem...najviac by som chcela navstivit GRONSKO....potom Francuzsko (hlavne Carcassonne, a celu oblast Langu´e´doc)...potom Finsko,Novy Zeland...Egypt....Aljasku...
Minule som oznamila rodicom, ze odmietam ist na dovolenku k moru. Ze chcem navstevovat krajiny, chodit po pamiatkach. Tak vymysleli, ze by sme sli do Norska. To by bolo kul
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Ale tieto najviac
a na jar idem do Talianska
Ameriku celkovo celúúúú
najviac ale gronsko