vidieť do myšlienok tomu komu xem,,, a asik vedieť sa premiestňovať a ovládať čas hehh akosi až tri ale ovládanie času by bolo na prvom mieste to rieši asik dosť vela
Tak ja len zhrniem čo sa tu už písal Ovládať čas, aby som sa mohla vrátiť do minulosti a napraviť určité veci, možno by stačilo iba jednu, a čítať myšlienky druhým ľuďom, to by bolo inak zaujímavé
k ovladaniu casu, vratili by ste sa do minulosti, nieco by ste zmenili, a tym by ste vlastne nevedeli ovladat cas, lebo by ste to nepotrebovali a nemysleli na to... A ciže by ste zostali mimo Tomu sa hovori casova slucka...
Ale alternativa, vedieť premiestniť svoju mysel do minulosti... proste Buterfly efect.. tam to bolo fajne prepracovane...
A z citania myslienok, šialenstvo isteee... predstav si ze sa ponoris do mysle svojho kamarata a vidis tma jeho najtajnesjsie mslienky, alebo podobne... a to by si nerobil len s nim... ale zo vsetkymi okolo... bolo by to fajne...
ja by som chcela mat tu schopnost ovladat ludi v tom zymsle, ze by odo mna nepytali peniaze a bola by som vsade vitana, proste by pre mna neplatilo pravidlo penazi, mohla by som cestovat zadarmo, citat knihy zadarmo, brat veci z obchodov, pit koktajly a jest v podmorskej restauracii bez myslienky: kolko to bude stat?
ja by som sa cela vediet teleportovat alebo jak premiestnovat kam sa mi zachce a take ze citat myslienky alebo byt neviditelna tiez nie je zle ale asi by som bola stastnejsia kebyze niektore veci proste neviem
ja by som chcela vediet pisat svoj osud ....akoze by bola dajaka kniha,ja by som do nej pisala ze co sa ma kedy stat..... alebo by som chcela vediet carovat.....(neco jak Harry potter abo tak
Ja viem, čo by som určite nechcela - čítanie myšlienok.
Viem, že to môže prísť mimoriadne vhod pri odhaľovaní zámerov iných a dalo by sa tiež skvele predísť sklamaniam a nedorozumeniam, ale na druhej strane by to mohlo mať aj negatívne následky. Rozpad vzťahov, a niektoré veci by určite boleli..
A myslím si, že kazdy by mal mať súkromie aspon vo vlastnej hlave
Ale aby som odpovedala na otázku, páčilo by sa mi liečiť pomocou mágie, zastavovať čas a povedzme aj mávať nejaké vízie, hoci aj to je na dlhú diskuciu... všetky takéto schopnosti majú určité úskalia... ale život s nimi by bol zaujímavý.
ja by som chcela taku moc že ked by som napisala takuto spravu tak ten ktory založil toto fórum tak by dostal takúúú strašnúú sračku to by bola moc...júj
Hej ľudia asi moc pozeráte Charmed ako ja . Ja som chcela strašne veľa schopností, ale teraz asi žiadnu. Aj keď by to bola celkom sranda, teda aspoň pre mňa.
neviem ako sa to vola ale nieco take ze by som sa mohla psychycky premiestnovat a pocuvat alebo vnimat ludi aj na dialku ale aby ma nevideli... proste odpocuvanie
Ja by som chcela vediet vratit cas,premiestnovat sa,potom mat taky hrniec ako ta Baba Jaga v Mrazikovi,kde vidim co robia druhy ludia...a este velaaa!!Chcela by som vediet ćarovat...
Naucit sa vsetko na svete lietat a ovladat cas ale na 1. mieste by bolo vediet uplne vsetko ( tzv historia pritomne jazyky proste vsecko ale buducnost ne
na čo tak trochárčiť? mne by stačila taká magická schoposť, že by som si vedel čokoľvek vyčarovať takže by som si dokázal vyčarovať stroj na telekinézu, čítanie myšlienok, stroj času.... proste všetko
neviem ci to tu uz je ale moja najvecsia tuzba je citat myslienky komukolvek a neh je kdekolvek!! !... vedela by som co si ludia myslia a tak xD to by bolo suupis
Najprv som chcela dať, že čítať myšlienky, ale predsa len, je to zasahovanie do súkromia, tiež by sa ani mne nepáčilo, keby mi niekto videl takto veľmi do súkromia.
Liečiť dotykom by bolo super, teleport by bol totálne perfektný (preč s dlhými letmi!) a čo ja viem? Pyrokinéza, elektrokinéza, chronokinéza a hydrokinéza, muhaha xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
ale ked len jednu tak zrejme ovladat cas (spomalit ho, zastavit, atd ale mna by to neovplyvnovalo )
Burn baby burn!
no vážne priznajme si to koľký sme nafetovaný aj bez fetu.....alebo,že by to bolo tým psychickým narušním??
no ja by som chcela vedieť liečiť ľudí alebo zastaviť čas
Ale alternativa, vedieť premiestniť svoju mysel do minulosti... proste Buterfly efect.. tam to bolo fajne prepracovane...
A z citania myslienok, šialenstvo isteee... predstav si ze sa ponoris do mysle svojho kamarata a vidis tma jeho najtajnesjsie mslienky, alebo podobne... a to by si nerobil len s nim... ale zo vsetkymi okolo... bolo by to fajne...
celkom dosť, nie?
Si to predstavte...
Pedagóg si ziape, ziape.. a zrazu puf a už ma neni
Viem, že to môže prísť mimoriadne vhod pri odhaľovaní zámerov iných a dalo by sa tiež skvele predísť sklamaniam a nedorozumeniam, ale na druhej strane by to mohlo mať aj negatívne následky. Rozpad vzťahov, a niektoré veci by určite boleli..
A myslím si, že kazdy by mal mať súkromie aspon vo vlastnej hlave
Ale aby som odpovedala na otázku, páčilo by sa mi liečiť pomocou mágie, zastavovať čas a povedzme aj mávať nejaké vízie, hoci aj to je na dlhú diskuciu... všetky takéto schopnosti majú určité úskalia... ale život s nimi by bol zaujímavý.
Niey to nie je nic pre mna, mne by stacila nejaka mala schopnost.
Napr.: pojdem niekte nemam pri sebe peniaze tak do misle mu dam nech to mam zadara
dalo by sa to vyuzit vo viacerych smeroch
vsetko by som mal co by som chcel
Liečiť dotykom by bolo super, teleport by bol totálne perfektný (preč s dlhými letmi!) a čo ja viem? Pyrokinéza, elektrokinéza, chronokinéza a hydrokinéza, muhaha xD