Mám PS4 a viem porovnať čo je lepšie predtým som len čítal, že PS4 je shit a PC je super
pravda je taká, že je to individuálne
každý má inú potrebu a potreba perfektného stroja, grafiky a hrubého výkonu je len natlačená predstava v našej hlave. Stojí to veľa peňazí a chceme to len preto aby sme sa niekomu vyrovnali tzv. honenie ega.
Osobne som ale presvedčený, že je to o zvyku. Ja som hrával výlučne na PC ale odkedy mám PS4 hry hrávam len tu. Idú pomerne dobre (občas sa mi objavilo nejaké seknutie ale to bolo lebo som zároveň aj sťahoval)
Rozdiel v grafike som nezaznamenal ale to je preto lebo som tzv. nenáročný alebo casual.
Xbox a PS4 - podobné a je to len o značke. A to hovorím ako zarytý PS4 hráč
PC je pre tých čo majú cash
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
pravda je taká, že je to individuálne
každý má inú potrebu a potreba perfektného stroja, grafiky a hrubého výkonu je len natlačená predstava v našej hlave. Stojí to veľa peňazí a chceme to len preto aby sme sa niekomu vyrovnali tzv. honenie ega.
Osobne som ale presvedčený, že je to o zvyku. Ja som hrával výlučne na PC ale odkedy mám PS4 hry hrávam len tu. Idú pomerne dobre (občas sa mi objavilo nejaké seknutie ale to bolo lebo som zároveň aj sťahoval)
Rozdiel v grafike som nezaznamenal ale to je preto lebo som tzv. nenáročný alebo casual.
Xbox a PS4 - podobné a je to len o značke. A to hovorím ako zarytý PS4 hráč
PC je pre tých čo majú cash