vôbec nie. najvzácnejšia je AB. všetkým môže darovať len 0 rh negativ. tých, čo majú 0 je veľa. všeobecne je to druhá najrozšírenejšia krvná skupina po A. 0 bola prvá krvná skupina, mali ju už pravekí lovci
@Lachance nj, ja ich milujem len mam take nekvalitne. potrebujem zohnat take masivne ako mal Wolverine vo filme Wolverine .... idem do posilky takze ak by si nahodou vedela kde take zozeniem tak mi TSkni, dik
ja mam AB pozitiv a sa mi zda ze to je najmladsia a najvzacnejsia krv aspon podla toho co som cital mam celkom fanj ze mozem prijat krv od hocikoho yeea
ani srnka netuší. A ani mama, ani otec. Práve som obom volala a obaja ma poslali za tým druhým. A ja to práve súrne potrebujem zajtra na biológiu! Kurnik šopa!
0+ a ako vidim niesom sam a pritom tvrdia, že 0+ je najcennejšia, lebo sa u ľudí nachádza celkom málo birdz diskusie robia nové štatistiky svet sa zmenil
@Lachance a tak moja mama si zas robila srandu ze po kom mozem mat taku krv ci po otcovi alebo susedovy a tak aspon nemusime mat starosti aku krvnu skupinu mozme prijat . tak v tom ze si prieberciva musela mat tvoja mama pravd ale si jej mala odvetit ze ty vzdy beries len to najlepsie.
Ja som ju dodnes nevedel pretoze ma to nezaujimalo,ale teraz na biologii to preberame tak sme si robili testy...ale mne zle vychadzali tak ma to zaujalo a isiel som k obvodnej lekarke sa opytat takze uz ju vem je to AB Rh negativ Vsetci z mojej rodiny maju 0 len ja a moj oco mame AB .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
vôbec nie. najvzácnejšia je AB. všetkým môže darovať len 0 rh negativ. tých, čo majú 0 je veľa. všeobecne je to druhá najrozšírenejšia krvná skupina po A. 0 bola prvá krvná skupina, mali ju už pravekí lovci
napísal si, že 0 je univerzálny darca, lenže univerzálnym darcom je len 0 rh negativ (čiže nie pozitiv), takže som si dovolila opraviť ťa
iba negativ ide na vsetky