Momentálne nič-moc, stále sa neviem zmieriť s tým že Slovenský národ je tak jebnutý ako je. Stále verím že sa mi to iba zdá alebo čo, ale treba o tom porozmyslať a priznať si pravdu.
Vseobecne mi je zle a najradsej by som zaspal aspon na taký rok.
@cute no ved to ma vytaca mozno este viac. lebo keby som vedel co za tym je tak to riesim. alebo niekedy som bez nalady ked viem co ma serie ale neviem ze ako to poriesit hlavne veci ktore maju dlhodobejsi dopad na rozhodnutie, nie take ze ci si kupim NIKE alebo ADIDAS boty
@cute sak jasne ale poznam ludi co ich najviac trapia veci ze nevedia ci si maju kupit cervene alebo modre tricko a podobne tak to mu uz dojde faaakt ze zleee
keby nemyslím na jeden pozoruhodný jav u človeka, ktorý ma totálne svojim správaním zmiatol, tak sa mám v skutku popiči..chrúmem chupa chups, zalezená pod perinou s vedomím, že zajtra idem na PPE
@lucyvampirka Jeee to je super, super, super song! Počuval som ho nedávno často, ale... je moc smutný, to zničuje náladu este 200-násbone, nepočuvaj ho!
Ani ja si ho asi radsej nepustím...
Alebo neodolám, naminutku
@lucyvampirka Teraz mi je do plaču!
Inak nevies náhodou jak mám mať také vlasy jak v 4:15 ?
Ten blondák dpč, chcem presne také tie "hrubé pásy skladajuce sa z viacerých vlasov", ktoré su dlhsie a je ich na hlave 10 ale jeden je z tisíc vlasvo a pokryju celu hlavu aj ked tých pásov je asi 20 len .... Super učes dpč...
A inak ma to zas najebalo dpč že Rammstein zas taký super hlas a ja sa pokusam rozbehnuť kapelu ale oproti Rammsteinu si pripadám jak.... nejaké decko dpč....
A sa mi sebavedomie zas znížilo....
@elmsi na to ani nepomysli, lebo vždy sa stane niečo, čo ťa začne držať nad vodou, ako mňa napr. 1. chcem napľuť Ficovi do ksichtu a 2. od narodenia zbožňujem moju (teraz ročnú) sesterku Táničku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Vseobecne mi je zle a najradsej by som zaspal aspon na taký rok.
@djdaniels tak tento pocit neznášam a u mňa je tot ak väčšinou že ani neviem čo všetko za to môže že mám náladu an bode mrazu alebo fakt zlú
@rayennn novodoby Štúr?
a čo sa týka mojej nálady, môj oco bol na operácii očí, takže nanič
Ani ja si ho asi radsej nepustím...
Alebo neodolám, naminutku
Inak nevies náhodou jak mám mať také vlasy jak v 4:15 ?
Ten blondák dpč, chcem presne také tie "hrubé pásy skladajuce sa z viacerých vlasov", ktoré su dlhsie a je ich na hlave 10 ale jeden je z tisíc vlasvo a pokryju celu hlavu aj ked tých pásov je asi 20 len .... Super učes dpč...
A inak ma to zas najebalo dpč že Rammstein zas taký super hlas a ja sa pokusam rozbehnuť kapelu ale oproti Rammsteinu si pripadám jak.... nejaké decko dpč....
A sa mi sebavedomie zas znížilo....
Mám nové výfuky na motorku a rovno som pri ich čistení zasral celú vaňu
Dekarbonizace vládne špíne
pak tešivo..
pak unavene..
a teraz choro a nejak čudne smutne..