no ja nemam v podstate ziadnu, volaju ma menom. I ked jedna osoba ma najcastejsie vola trubka . Potom som mal este v skole taku preachodnu prezyvku Rene
Tak normalne take vselijake odvodeniny od mojho mena vacsinou Kika,Kris,Kikuš,kamarat ma zvykol baby,moj priatel mi dava vselijake napr.Hrošik a jeden spoluziak ma vola Liška alebo Hardzi koli vlasom
vacsinou je to nejaka zdrobnenina mena, ako Jaja,Jajuška,Janka,Januška isty cas ma polka ludi co chodila von z dediny,a ani nie so mnou von volala gothička a potom take ako anjelik tak ma vola jeden kamos
Efka, Kefka, Sevka, Eve (Íví, ako tá z Múmie alebo z V for Vendetta ), Eržike, Esterifikácia, Tina, Deculo, Krieda, Hej-ty-tam...skoro každý ma volá inak.
V škole je to rozdelené na baby a chalanov. Baby ma volajú Reďkovka, lebo raz som NASCHVÁL utekala ako retard (reťo-reďkovka) a chalani Huspeninka, lebo podľa nich mám zadok ako huspenina
minule mi spolužiačky dali nejakú prezývku, ale nepamätám si ju ale po sobote by som si dala prezývku "trapka storočia" inak ma volajú normalne ivka, alebo burizon keď som drzá, tak mi mamka povie "ty tepša"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
...ani nvm preco...to tak nejak prislo ale nebranim sa tomu aspon 90% ludi nevie moje prave meno a mysli si ze sm stefan
kamarat-) Wetruš, couro
doma: labka alebo žabka
priatel: Peťuško, Lasko, a jednu od neho neávidiím vážne moc ked mi povie Péťo ..neznasam cesku verziu mojho mena
špeciálna najnovšia od kamošky je -KKK- ta vznikla velice zaujimavo
V škole je to rozdelené na baby a chalanov. Baby ma volajú Reďkovka, lebo raz som NASCHVÁL utekala ako retard (reťo-reďkovka) a chalani Huspeninka, lebo podľa nich mám zadok ako huspenina
V oboch prípadoch sa však jedná o recesiu!