Dneska som si tak vykračoval domov a kúpil som si zmzku. Ale ako vzdy sa neviem rozhodnúť, akú si zakúpiť. Bežne siaham po vanilkovej alebo citrónovej. Akú máte radi vy?
okrem citronovej vseliaku. ja ani neviem ake maju zrmzliny ale taka puncova ak je dobra tak mnam alebo vanilokova snikers, aebo jahoda ovocne su fajne lebo vedia nasitit take vlaznejsie su a smolkova tu som uz nemal hodne dlho.
Inak este viete, aka je uplne megatucna? som si teraz spomenul: Na obchodnej, sice stoji 15 korun ale mate tam kusky cokolady a je fakt dobra aaach jak by som si dal...
Inak na smolkovej som dost ze fical, ale uz som ju dlho nemal a nikde ju nemaju:/
taka dobra cokoladova v kombinacii s owocnou najlepsie melonovou ale aj inou napr jahodovou...a aj jogurt citron cookies banan cucoriedka mnam milujem zmrzkuuuuu...kks ale sere ma ze v meste uz stoji jeden kopcek zmrzky 15 korun...o 5 rokov bude stat 50korun kopcek ne?: ´- confused:
čokoládová, capuccino, kávová, šmolková, oriešková a u nás stojí kopček zmrzliny najlacnejší 10sk a najdrahší 15sk kde sú tie časy ked stála zmrzka 3sk
Nataalka: Proste mi to prislo take spontanne, dal som si zmrzku a tak ma to napadlo... Inak ty si kontrolujes ci niekto pred tebou nahodou nezalozil rovnaku diskusiu, ako je ta, ktoru ides zalozit?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Inak.. podľa nálady a chuti jahodová, čokoládová, citrónová... prípadne ak majú nejaký širší výber...
ale take drahe už tee zmrzki tu jedna mala 15SK
ked nemajú, tak čokoláda to istí
Inak na smolkovej som dost ze fical, ale uz som ju dlho nemal a nikde ju nemaju:/
tu w NR je za 15 sk ale to je uplne miniaturna ešte to dawaju čo anjmenej jak sa da
mnamm ano cookies to ej superr waaaaa...
to s timi keksikmi čo su tam kuski keksow ne??
waa aaaa ja stem zmrzku....
A u nas vanilka, ale ja si skor kupujem nanuky tie vyjdu lacnejsie
napriklad cookiec, tiramisu, minule som v Čeklísi mala BOUNTy...a tak
A najradsej mam ovocne.
DUDRI:dnes prave som sla domov cez jednu dedinku a stavili sme sa na zmrzku-a mali SMOLKOVU,no bola som z toho uplne happy---
LUSILA:jak,zmrzka za 3sk,ale ja si pamatam u nas v bufete,ze mala bola za 1sk a velka za 2sk,taka ta tocena,no mnaaaaaaaaam...
Nataalka: Proste mi to prislo take spontanne, dal som si zmrzku a tak ma to napadlo... Inak ty si kontrolujes ci niekto pred tebou nahodou nezalozil rovnaku diskusiu, ako je ta, ktoru ides zalozit?
Znamena to len to, ze zmzka je fenomen