Mám 13 rokov a mám 47/48. Preto mám velký problém, nájsť si vhodné topánky. Mám strašne dlhú širokú nohu a ešte aj velmi vysoký nart. Velmi rád by som si kúpil nejaké velice známe značkové , ale všetky tieto topánky sa vyrábajú tak akurát dlhé ale uzučké
@najivna boha aj ja tak mam akurat ze 39.. ja si neviem kupit ziadne lodicky... na maturu som bola nutena vyhodit 60 eur za pojebane lodicky koli svojej uzkej nohe !
neviem odkial si, ael spoluziak je tiez hrozne vysoky a ma velke nohy a topanky si kupuje iba v rakusku. tak ked mas nejake moznosti, tak sa chod kuknut za hranice tam podla mna najdes aj velke a aj znackove
@nixxina ja som na maturu dosla vo vyzuvajucich sa topankach druhy den v zabkach ale to som si doniesla hentie ze sa obujem pred dverami ale akosi som na to zabudla a dostavila som sa ako dama v kostymceku a zabkach a co
Nadmerku som sice nasiel, topánky ktore by sa mi hodili bohuzial nie, ale v predajni Maxi obuv uz áno. Aj vo Viedni som vela hladal, aj som vela nasiel az na to, ze ked som ich vyskusal, tak ma tlacili a boli dost nekvalitné. To ma velmi divilo, lebo to boli vsetko znackove tak od 80€ do 500€.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
preto som svoju obuv zredukovala na kanady zabky a asi milion platennych tenisiek
ja mám 38
a kamarat ma 52jku nohu, tak neplac
neviem odkial si, ael spoluziak je tiez hrozne vysoky a ma velke nohy a topanky si kupuje iba v rakusku. tak ked mas nejake moznosti, tak sa chod kuknut za hranice tam podla mna najdes aj velke a aj znackove
inak 44-45
ak ta to utesi, tak cela rodina ma tych 47-48
áááno....rozum...
lebo niekedy su mi velke aj tie ale na moju dlzku ich mam sirsie takze 35tky a 36tky ma niekedy tlacia na bokoch..
odhliadnuc od toho ze nie vzdy ich maju..
ale zasa ak niekedy vychytam 37cky co su mi neni velke tak som stastna prestatsna
inak 46
38-39 mám