14 rokov a výška 160 cm. Mama má 161 a otec cez 175cm, takže myslím si, že ja budem mať v dospelosti tak 168, mama vraví nad 170. No uvidím. Nechám sa prekvapiť
ale tak do 177 cm výška je ešte pohode závidim všetkým nižším že môžu nosť podpätky ja to radšej s tym neriskujem : lebo niektori chalani oproti mne vyzeraju jako trpaslici dost blbo sa citim aj v autobuse
@etelnair to ta baví? z akého dovodu dávas tieto trápne ironické komentáre? a je to pravda to,že ty súdiš ludi podla niecoho iného ako ich vnútra to su tvoje sračky..
179 a zdá sa mi to veľa, v mojom okolí som vždy bola z dievčat najvyššia, je to hrozne blbý pocit... Snažím sa aspoň kupovať si úplne nízučké topánky. Veľa dievčat nosí niekoľko centimetrové opätky (vlastne kľudne stačia zimné topánky s vysokou podrážkou), takže sa nám vyšším často vyrovnajú
181cm. Nemám problém nosiť 9cm opätky. Vôbec sa necítim blbo. Mám dlhé nohy, štíhlu postavu, červené vlasy...to všetko zakryje ksicht a chlapi ma majú radi
@gothicpoethic no dobre si to povedala no ja som si kupila čizmi s 6 cm opätkami a proste aj kamoskam sa islo dost blbo po meste keď sa stale museli divaat dohora ja radsej botasky
@nikittta3 ale tento je totalne nepodstatny predsa ked sa mi paci holka, tak mi je jedno kolko meria preboha... teda pokial nema 3 metre, to by uz bol problem, ale pochybujem ze taku niekde najdem
@tinnie zober si to z tej lepšej stránky môžeš nosiť podpatky a hocijake nohavice mne je vačšina nohavic kratkych v beznych obchodoch takze vzdy na seba musím handry hladat dlksie
179? 180? neviem.. ani ma to dako nezaujima lebo stale sama to pytaju krista ako keby som bola jedina vysoka a tunak zakladatelka tejto diskusie ma viac nez ja
@nikittta3 je to pekne, je to ine, mne sa pacia take baby(samozrejme ked maju spevneny chrbat, lebo hrbiaca sa aleboa nesportujuca vysoka baba vyzera zle). ale v principe je to fajn. neviem, proste ja sa najlepsie citim ked si este dam opatky a vtedy mam takych 180-182
@nikittta3 fakt? ufff... :/ ja som minule bola s mojou dvojročnou sestričkou v jednom obchode a taká babka mi začala nadávať že či sa nehanbím že už mám decko
@petushiq18 to máš v pohode ja take somrainy počúvam furt keď bavím buď sesternicu alebo tak minule tak istona mňa kričali chalani ze jaka sexi mamina , sa divam ci im to nahodu nesibe
ja tusim tak 172 173 a uz teraz si pripadam ako obor. ale mama ma 177 a otec 192, takze sa obavam, ze sa este vytiahnem. ale aspon mi hlava nebude vyzerat tak velka ako teraz
@applejill no práve, ja mám tiež 175 a s chalanmi to je ťažko, ja nižšieho ani za nič nechcem, to by vyzeralo. Už som jedného super chalana odmietla len kvôli jeho výške :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
148 komentov
mám 173, chystám sa naučiť sa chodiť v 10cm podpätkoch.... prijala by som o pár cm menšiu výšku :/
Taká GaGa ma tiež len 155cm a kam to dotiahla ved by mi bola po plecia..ani to nie
no neviem dosť spím cvičím a ľudské telo vraj rastie do 21 tak nejaká šanca tam podľa mňa je
a podľa mňa lepšie je byť nižšia ako vysoka aj keď všetkého veľa škodí
Ja mám 15 a 150-151 cm
Väčšina mojich kamošiek je odomňa aj o vyše 20 cm vyššia, čiže stále pozerám do hora :/
netreba sa tolko sklanat=neboli chrbat. na stojaka ti neodidu kolena
som malý srab
darujeeeem!
@pukynka_15 detto! tiez som si myslela ze @stenatko je krpatejsie
a byť vysoká má podľa mňa viac pozitív, tak si ich uži
a keby som bola vyššia to by vyzeralo nedobre, dosť sa hrbím už teraz