najblaznivejsia vec, aku som kedy urobil bolo, ze som si dal miesto sojovej omacky worcestrovu omacku.. ja viem.. ja mam velmi vzrusujuci zivot plny prekvapeni a horucich chvil...
ja si moc nepametam teraz lebo viete ako to byva v niektorych castiach zivota mate taky refresh hlavy =D pametam si to hlavne ked som mal 8 rokov proste som si nepametal veci z minuleho tyzdna =D no posledny refresh bol minuly rok takze si pametam veci dost malo =D ale ok na svadbe ked uz bola totalka nuda o 4 rano sme sa rozhodly ze si vezmeme kolace take dobre cokoladove a maslove ktore sa dobre lepia a isly sme ohadzat krcmu tymi kolacmi =D vsetky skla vyzeralo ako ohadzane fekaliamy
-hodila som po profesorovi pero, lebo som chcela ísť na vecko a on ma nepočul aj na 5 krát keď som ho ohlásil, tak som po ňom hodila pero...
-a potom ďalšia taká situácia bola, keď sme sa s kamošom cez facebook doťahovali o tom, že či pozvem Jána Laca (nitriansky branár) na tréningu na pol decák alebo kofolu, ja som tvrdila, že to spravím a kamoš zas, že nie. Tak sme prišli na tréning, 20 minút sme tam sedeli a ja som zahlásil, nech ide so mnou k Slovákovi (taká krčma pri štadióne), aby mi kúpil 2 poldecáky vodky... Tak mi ich kúpil, vypila som ich a išli sme späť na tréning... Keď skončil tak som si pekne pri dverách do šatní na Jančiho pekne počkala a stopla som ho, že sa ho chcem niečo spýtať. Tak som hneď povedala o čo mi ide a dodala som, že ak za predpokladu, že nie je zadaný a on na to, že je zadaný a ja na to, že Ok. Ja a kamoš sme sa začali na tom ujebávať jak šlahnutí.
Ale inak tých vecí bolo viacej, ale čil sa mi to písať nechce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
to bolo dačo
-a potom ďalšia taká situácia bola, keď sme sa s kamošom cez facebook doťahovali o tom, že či pozvem Jána Laca (nitriansky branár) na tréningu na pol decák alebo kofolu, ja som tvrdila, že to spravím a kamoš zas, že nie. Tak sme prišli na tréning, 20 minút sme tam sedeli a ja som zahlásil, nech ide so mnou k Slovákovi (taká krčma pri štadióne), aby mi kúpil 2 poldecáky vodky... Tak mi ich kúpil, vypila som ich a išli sme späť na tréning... Keď skončil tak som si pekne pri dverách do šatní na Jančiho pekne počkala a stopla som ho, že sa ho chcem niečo spýtať. Tak som hneď povedala o čo mi ide a dodala som, že ak za predpokladu, že nie je zadaný a on na to, že je zadaný a ja na to, že Ok. Ja a kamoš sme sa začali na tom ujebávať jak šlahnutí.
Ale inak tých vecí bolo viacej, ale čil sa mi to písať nechce.
ale nakoniec to s nou dobre dopadlo a nebolo treba volat sanitku...
@rischo ze pani mama ale strasne infantilna mama Ď