spolužiačku v prvom ročníku zrazila motorka, lebo si na ceste opravovala tašku a ja som bola na vine.. a potom keď sa mi akosi podarilo sestre zlomiť nohu.. a keď oco spadol zo strechy susedovej rovno na železá. a ešte keď si prerezal celú ruku o sklo. ďalšie ma už nenapadá
no, videla som dosť drsnú nehodu...chlapec je teraz na vozíku...ale pre mňa to nebolo najhoršie...Najhoršie bolo, že som raz videla chlapíka, čo pri ceste zastal, vyložil na cestu šteniatko a nacúval to rovno doňho :´(....ešte žil, keď sme k nemu prišli, črevá mal rozťahané po celej ceste :´(...a ešte žil !!! asi 30 sekúnd...bože, musel trpieť... :´( :´( :´(
@magorka Fuuu... ja by som toho chlapa asi dobehla a dokopala, debil bezmozgy. Moja kamaratka raz mala stena, ktore bolo strasne mile, dvakrat ho k nam doniesla, vsetci sme si ho oblubili, lenze vzhladom na rozne situacie si ho nikto z nas nemohol nechat, takze asi za tyzden ho jej dedko zastrelil brokovnicou. Ale aspon to mal rychle
Ako pes odtrhol macke chvost , rozpapranu mortvolu, ktoru zrazil vlak (zachranari hlavu ani nenasli) , poziar v Pugeote (co ma vydesilo, lebo tam robila mama, nastastie v inom oddeleni) , ako jednemu panovi cirkulara odpilila malicek (ale to som bol maly, takze len mlhave spomienky ) a dost neprijemny pohlad, ked mi z nohy trcala kupelnova kachlicka...... to bola taka nehoda, ze to sa asi moze stat jednemu pripadu z miliona , opravovali sme kupelnu, a kachlicka nejak vystrelila rovno mne do nohy.....
@flussica no hej, alebo by som mu aspoň hodila riadnu skalu do okna...ale zas pešo nejaké auto ťažko dobehneš...no a my sme boli asi 300m odtiaľ, takže sa stihlo už rozbehnúť poriadne kým sme tam dorazili...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
tu mas aj moj komenrt..
no najhoršie čo som kedy videla a zažila bolo min.týž.keď som skoro od bolesti umrela