nič extrémne, napadajú mi iba nejaké situácie, ktoré som zažila, keď som pracovala za barom. niektorí ľudia sa fakt nevedeli chovať a ovládat. a niektorí mi vyslovene dávali najavo, že je to menejcenná práca a že veď určite popri tomto musím robiť ešte niečo iné alebo študovať, veď robiť drinky a servírovať ich ľuďom nemôže byť moja hlavná práca aj moja rodina mala také reči, že som odišla zo Slovenska a robím podradnú robotu a nechám si rozkazovať aj napriek tomu, že som robila vo veľmi slušných a pekných podnikoch a zarábala veľmi pekné peniaze
@thunderstorm@1 asi vela veci.. najcastejsie idiotske spravanie zamestnavatelov, nadriadenych kolegov a podobne, a v mimo pracovnom zivote asi co mam najcerstvejsie v pamati, ked este ako bezdak som musel ist volit na urad, namiesto volebneho okrsku, lebo na urade som musel mat zahlasene bydlisko
Keď sa môj pes rozhodol vyvalat v konskom poobtierat sa o mňa a museli sme tak ísť domov cez mesto
a nedávno som išla autobusom, bola tma a namiesto eura som dala vodičovi omylom 20 centov a začal po hučat na celý bus ako po bezdakovi že za dvadsať centov sa nikde nedostanem
Keď som robila v jednom nemenovanom obchodnom reťazci a dali mi zoškrabávať žuvačky zo zeme...
Keď mi ex strhol len tak gate z nudy a povedal "fuj"
Keď sa môj ex (vtedy to ešte nebol ex) počas sexu zasmial na mojich prsiach.
@atropos@12 ťažko sa mi to aj písalo...
(Škoda, že už sa komenty nedajú mazať..ten môj by som bola najradšej vymazala asi 5 minút po tom, ako som ho pridala)
A k tým prsiam..ja som s mojimi nikdy nebola nejako spokojná..ale dokázala som s nimi žiť...no od tamtoho momentu je to mnohonásobne ťažšie..neskutočné komplexy mám..sex bez trička u mňa neexist.. Proste celé zle :/
@mayben@13 mala by si sa na takéto stresy hlavne kvôli sebe vykaslat. Viem o čom hovorím presne tuto istú vec si o sebe dlhé roky myslela moja manželka kým pochopila že je to somarina, a aj teraz má sem tam ešte také chvíľky . Ak by si sa potrebovala vypísať alebo porozprávať kľudne do správy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a ty?
on vedel,ze ja som nikdy opita nebola ani nebudem
a nedávno som išla autobusom, bola tma a namiesto eura som dala vodičovi omylom 20 centov a začal po hučat na celý bus ako po bezdakovi že za dvadsať centov sa nikde nedostanem
Keď mi ex strhol len tak gate z nudy a povedal "fuj"
Keď sa môj ex (vtedy to ešte nebol ex) počas sexu zasmial na mojich prsiach.
(Škoda, že už sa komenty nedajú mazať..ten môj by som bola najradšej vymazala asi 5 minút po tom, ako som ho pridala)
A k tým prsiam..ja som s mojimi nikdy nebola nejako spokojná..ale dokázala som s nimi žiť...no od tamtoho momentu je to mnohonásobne ťažšie..neskutočné komplexy mám..sex bez trička u mňa neexist.. Proste celé zle :/
..Veci sa dejú, aj horšie ako toto..čouž