@rainbowwarrior som rada, že som túto kuriozitu mohla posunúť ďalej mňa to vtedy tiež dosť vzalo, keď mi ten bulbasaur po asi 4 hodinách opravovania zrazu vyskočil na monitore
@bluepanter To fakt netusim, asi som nevidela. O com bola reportaz? Ja len viem, ze uz nejeden raz som aregistrovala po roznych mestach, kade som chodila, zviazane tenisky efektne vyhodene na draty vedenia . Doteraz som nepochopila pointu - je to na mna asi az prilis hlboko filozoficke
@mielikki tak ta je dobre jebnuta..nehovorim, o meter skratit by mohla, aspon by to nebolo neprakticke, ale tak dohola to je co za napad..dufam, ze aspon nejaku fajnu stavku vyhrala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a keď @anzu opravovala testy BULBASAUR !!!
som nudna
@greendgirl Si videla ?
ale inak, jedna z najdivnejších vecí bolo jednoznačne
Inak, mna docela (v negativnom zmysle) sokovalo RODEO. Nechapem, aky ma zmysel nechat sa strieskat nazurenym bykom obcas az do bezvedomia, fuu
ale vieš ako divno si pripadám, keď idem po meste, čumím ľuďom na vlasy a komentujem?
Co robis pri ludoch, co nosia ciapky ?
Že vraj malajský liečebný postup nejakej choroby... alebo fake, vyberte si. To som videla niekoľko rokov dozadu a doteraz to vidím všade... fuj
toto som chcela ?
toto som chcela
@kaylee Mielikki neplače, Mielikki už videla viac podobných videí, ale žiadne nebol až takýto extrém, Mielikki byť ale už v podstate zvyknutá