nebola to stávka, ale trest za nesplnenie sľubu: musela som prejsť celou Europou SC a celým námestím s nafúkaným plážovým kolesom a rukávnikmi pod mikinou (a vyzeralo to dosť vtipne)
ja nie, ale spolužiaci, môj najlepší kamoš a jeden gamer nolifer uzavreli stávku, že ak si ten gamer nájde do určitého času babu, tak ten najlepší kamoš prebehne námestím BB úplne holý. Stávka prebieha, ale on si holku nenájde.
stavky sme robili zo srandy casto, ked som mala cca 12 r.
par ich opisem.
prva bola , ze ak pojdem za jednym chalanom ktory mal cca 16r. zlozim mu pesnicku a zaspievam mu ju a odtancujem s choreografiou ktoru si vymyslim, pred nim aj jeho kamaratmi, dostanem 20 korun spravila som to a mala som dvacku, yes trapas riadny a kamosky sa v dialke sulaly
potom dalsie stavky co som prehrala, musela som sa v pyzame a v capici, spievajuca si nahlas, prejst sa okolo celeho panelaku, a dalsia v podstate to iste ale v lyziarkach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale u cajtov na izbicke
raz som sa ale stavila s ocom a som musela 3x povedať že som prehrala a on je lepší či čo
to som ale hardcorista
a stávku som vyhrala...veď nikde nebolo povedané, že sa musíme vyzliecť
vsetci sa mi smiali
par ich opisem.
prva bola , ze ak pojdem za jednym chalanom ktory mal cca 16r. zlozim mu pesnicku a zaspievam mu ju a odtancujem s choreografiou ktoru si vymyslim, pred nim aj jeho kamaratmi, dostanem 20 korun spravila som to a mala som dvacku, yes trapas riadny a kamosky sa v dialke sulaly
potom dalsie stavky co som prehrala, musela som sa v pyzame a v capici, spievajuca si nahlas, prejst sa okolo celeho panelaku, a dalsia v podstate to iste ale v lyziarkach