teda keby som to dnes musela minut tak by som pravdepodobne okamzite zacala brazdit internet a nakupovat oblecenie, gibry a oblecenie....teda este by som si kupila gitaru mozno :-S
vsadim ich v hazardnych hrach.. to som ta oje.al co? ak by som ich po tom dni nemohol mat tak by mi bolo uplne jedno ci ich prehram alebo nie.. a mozno by som aj vyhral a mal by som napriklad 2 alebo 3 tisic
neviem či je to najšialenejšie (alebo či je to vôbec šialené) ale určite by som si kúpila letenku na najvzdialenejšie miesto aké by sa za tie prachy dalo (najlepšia Madagaskar!) ^_^
čo by som urobila? zavolala by som môjmu zubárovi že ak mi spraví mostík ešte dnes tak mu dám dvojnásobok ceny a čosi okolo tých 100e by som dala mame
vybavene, minute... neskutočne bláznivé normalne až mi mysel enstíha z tej bláznivosti
Počkaj mala by som 1000e a nezostali by mi vceci čo si kúpim? Tak by som išla do riadne drahej reštiky, či zážitkovo do lietadla,skok padákom, a všetko možné čo sa dá stihnúť za jeden deň
ja by som si kupila nejaky herny nb a do toho vsetky sims co som kedy chcela a prvy a posledny prakt v zivote asi by som si zahrala na high rozliseni a take dodatky co som nikdy neskusila a este masaz, aby mi prezila chrbtica aj druhy den, tak na vecer by som si ju objednala.
Lawey ma inšpirovala.
Dala by som ich mame alebo niekomu takému.
Ako poznám mamu, ona by mi za tie peniaze v dohľadnej dobe čo-to pokupovala a tak by som krásne obišla systém.
@kosmiklove teda keby sa to ma stihnut len do 24hodin a mam na to na minutie a vsetko tak mozno ani 1000€ by mi nestacilo na letenku lebo by som letel aj viac ako 24hodin za cenu 600-900€
Pozerám že nie každý pochopil zadanie otázky
Po prvé 1000 eur nie je veľa to mám aj teraz v peňaženke
Ale asi to čo tuto holka @nataly005
Rozdal by som ich ... a ten pocit z radosti ... ten by mi určite ostal navždy
kebyze si mozem nechat tie veci, tak si kupim gitaru-krásnu ciernu s tienami fialovej, potom nakúpim knihy a tie ktoré ma nebudú bavit dám knižnici, lebo do tej nasej davaju len 100E rocne, to je velmi malo, ale kedze nic potom nebudem mat, tak by som zobrala kamosky na obed do extra drahej restiky a potom do kina a bowling alebo take cosi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
A navštívila všetky atrakcie.
v tom pripade by som spravila to iste co @6
@hadimistr to neviem, nevyznam sa v tomto remesle, ale tak verim, ze keby tu chcem jebat nejaku luxusnu azijsku stetku, tak by to bolo asi velmi drahe
vybavene, minute... neskutočne bláznivé normalne až mi mysel enstíha z tej bláznivosti
aj na kolobežke, nedbám!
Dala by som ich mame alebo niekomu takému.
Ako poznám mamu, ona by mi za tie peniaze v dohľadnej dobe čo-to pokupovala a tak by som krásne obišla systém.
Po prvé 1000 eur nie je veľa to mám aj teraz v peňaženke
Ale asi to čo tuto holka @nataly005
Rozdal by som ich ... a ten pocit z radosti ... ten by mi určite ostal navždy
(hlavne, keď tvoj chlap potrebuje novú aparatúru