fuha to ak yb som sem mal napísat fuha bolo to dost šialené ale ani to sem nechcem dat a zverejnit D bolo to adrenalinovo blaznivo nebezpečné nebezpečné nie z toho že hrozil uraz alebo niečo.. také...
naposledy som tancovala...na piesen od Lady Gagy...ehm...dufala, som ze to bol len sen....ale inak toho bolo viac.. ...ale toto je take najcerstvejsie a najviac prekvapujuce u mna...
spustila som sa na po snehu nafukovacom člne dolu strmým kopcom, to bola jazda. Alebo išla byvať do inej krajiny. Ale najšialenejšiu vec ešte len spravím
tých bolo mnohé sú dosť osobné, ale keď tak rozmýšľam nad tými, čo sa môžem "pochváliť" - najväčší úlet asi bol, že som odišla preč z domu bývať do iného mesta na dva roky... vybavila som si prestup na škole, bývanie a mala som v paži... nech si hovorí kto chce čo chce
@bibla mala som 16, ale tak zase peniaze som mala od rodičov, však ma mali za povinnosť živiť len ma veľa ľudí odhováralo, že načo idem preč z rodného mesta 100 km ďaleko a mne to bolo jedno, išla som si za svojim a neľutujem to ani trochu, boli to najlepšie dva roky môjho života podľa mňa by mal ísť každý za svojim snom, nech to vyzerá byť akokoľvek šialené...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
gratulujem