Aku najstrasnejsiu, najtragickejsiu nehodu ste zazili pocas svojho zivota?? Nemyslim to, ze ste napr. videli nehodu druhych ludi ale myslim vase nehody, urazy, zranenia.
Teraz mate moznost sa viac rozpisat ohladom tej nehody, ake boli nasledky, ci
Najhoršia asi to moje skákanie do bazéna keď som si na dne buchla hlavu a chrbát a bol z toho otras mozgu, tri posunuté stavce a to, že vôbec neviem ako som sa vynorila z vody ani to ako som sa dostala do šatní a domov... A môžem byť rada, že som tu.
Ked som mala 5 rokov , letela som z 24 drevených schodov usporiadaných takmer pod sebou priamo na hlavu .. skončilo sa to puknutou lebkou , otrasom mozgu a zlomenou kľúčnou kosťou .. od vtedy mám panický strach z výšky. Ale som rada že sa mi zatiaľ nič horšie nestalo
autonehoda, ktorá skončila klinickou smrťou a nemal by som žiť. Keď ma vytiahli z vraku povedali mi, že som v sanitke začal dýchať sám. Doktori nechápu a nepochopia
raz sa mi stala "takmer" traagická nehoda..boli sme na čachtickom hrade(je to zrúcanin, ktorý neviete) a tak som si obzerala rozbombardované steny a chcela som prekroči kamene, lenže to neboli kamene ale rozbitá stena, keby som si to nevšimla spadla by som asi 20metrov dole na skaly...
hmm,keď som bola malá spadla som nejak hlavou o radiator - pohoda, prerazila som sklenenú skriňu - pohoda nič žiadny škrabanec, spadla na mňa skriňa,lebo som sa na ňu štverala - nič vážne max. modriny a krik a plač mamy. Pády na biku a korčuliach..prípadne len tak na rovnej zemi alebo zo stromu..uhryzol ma 3krát pes - raz dosť vážne .. ale okrem modrín a škrabancov pohoda ešte som psa ľutovala,že na neho kričia. Inak nikdy nič zlomené ani šité (klop,klop,klop)
bud ked som mala zapal pluc ked som bola druhacka alebo raz v piatej triede /chodila som do druziny,s mojou mladsou sestrou/..ja,sestra a jej tri kamosky sme sa hrali s loptou a ta nam preletela cez zhruba 2-metrovy plot...mne sa nechcelo obehnut celu skolu tak som si povedala ze preleziem cez neho...a prava noha sa mi zachytila hore a ja som skocila...nepametam si to,prebrala som sa az na zemi a rozosmiala som sa...neskor mi sestra povedala ze som urobila komplet snuru /prava noha hore na plote,lava mi vysela dole,hlavou /celom/ com sa tresla o plot,vtedy sa mi noha uvolnivla a ja som spadla dole ksichtom do travy....lezala som tam asi 20 sekund a potom som sa zdvihla.......no rukou som trafila do prhlavy,a mala som na dlani dost velky skrabanec,prave koleno som takmer ani zohnut nemohla,pobolievala ma hlava ...a vlastne cele telo ma bolelo...
keď som bol menší...jednoznačne pád pod motorové vozidlo našťastie to bolo za pomalej jazdy, tak som bol niečo ako klin ale určite to už nechcem zažiť...som rád, že som
keď som bola ešte malá, uhryzol ma do úst pes, pamätám sa iba na to, že sa na mňa všetci pozerali a kričali na psa... ....a potom, bola som asi druháčka, a pílili sme strom..keď už bol na zemi, mala som si na jednu stranu sadnúť a pán čo bol pri mne pílil motorvou pílou ten strom. Ja som sa zľakla a mikla som rukou, čo som nemala, lebo mi ten pán omylom zarezal s rozbehnutou pílou do lakťa...potom ma museli odviesť do nemocnine, ani už neviem koľko som mala štychov a ruku v sádre, ale jazva mi tam ostane až do smrti
Hrali sme futbal,a ja som nemala nič iné na obutie len balerínky. Tak som hrala s nimi. A naši vražední chalani mi zarvali loptu do nohy. Tak som mala rozštiepený palec a museli mi tam dávať kliny. (Aspoň som nechodila do školy 2 mesiace a nepísala záverečné písomky )
Neutrpela som nijaké tragické zranenia, ale nejaké pomerne kuriózne by sa našli..
Napríklad. Ako 5-ročná som padla počas hrania naháňačky do otvoreného kanála (chlapec od susedov odkryl to železné veko). Nebola to veľmi hlboká jama, ale bol tam nejaký drát, na ktorom som si rozrezala nohu až na holennú kosť.
O pár rokov neskôr som sa bicyklovala na jednej betónovej ploche. Medzi dvoma tyčami tam bol natiahnutý pevný špagát priamo vo výške môjho hrdla. To sa rozumie, že som narazila... špagát sa strhol, ja som padla. Bolo to len povrchové zranenie, ale krvácalo to a mala som tam potom desivú a super chrastu, ktorá vyzerala ako po neúspešnom pokuse o podrezanie sa
hmm neviem tak bud ked som ako mala spadla zo stolicky a rozrezala si hlavu xD...alebo ako mala ked som dostala svalovy krc na cele telo a bezali so mnou do nemocnice..oo ozi a este na mna v 6rokoch spadla kuchynska linka..tak neviem vyberte si
spadla som z mosta na bicykli, ( mal len 2 mestre takže tam len odreniny, škrabance,) potom zo stromov pravidelne kedže som bola ako chlapec , dala som si nohu do kolesa ked ma niesli na sedielku pre deti vtedy som si zlomila nohu v členku, robila som pavúka na zárubni na dverách šmykla sa mi ruka a zlomila som si zápästie na dvoch miestach...inak nič také vážne
mne sa na tábore skoro podarilo odrezať si ukazovák... krvi z toho tieklo jak z vola... a zdravotníčka ma skoro zabila, lebo som stále tvrdila, že ma to nebolí... a neklamala som
ked som mala 12..idem si na bicykli..a kriši za mnou kamaratka ze ahoooooooooj..ja sa otocim zakyvam poiem ahoj..a ked sa pozriem pred seba..narazim do auta nastastie stalo..odhodilo ma na cestu a trosku mi vyrazilo dych..inac ok
veľakrát som popadala zo schodov, potom som dzigla z nejakej lavičky- prasknutá kľúčna kosť na telesnej MIERNE posunuty nos a raz sa mi stala veľmi "tragická" udalosť, oprela som sa o stenu a puklo mi zápästie- tri mesiace sadra doteraz to nechápem no...
Nič tragické, pád z koňa- zlomená ruka-operácia, pád zo stohu slamy (ehm.. -zlomená druhá ruka-operácia a ďalší pád z koňa pri skákaní asi metrového (alebo viac?) oxeru- prasknutá sánka
@bejak nesekla si sa v čísle.. ako tak sledujem, to moje asi nebolo najhoršie.. (aj keď zažiť by som to už nechcela, síce, aj tak si toho moc nepamätám )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Možno sú aj následky
prepichnute stehno z riditkami na bicykli
3 krat posebe vytknuty členok ...som mal nohu v piči kvoli tomu 4roky...už je to ok
normalne sa mn e zda ze skor ja som inym sposobila D ked som bola mala veci lebo som bola taky bujak amne sa nic nestalo D
Napríklad. Ako 5-ročná som padla počas hrania naháňačky do otvoreného kanála (chlapec od susedov odkryl to železné veko). Nebola to veľmi hlboká jama, ale bol tam nejaký drát, na ktorom som si rozrezala nohu až na holennú kosť.
O pár rokov neskôr som sa bicyklovala na jednej betónovej ploche. Medzi dvoma tyčami tam bol natiahnutý pevný špagát priamo vo výške môjho hrdla. To sa rozumie, že som narazila... špagát sa strhol, ja som padla. Bolo to len povrchové zranenie, ale krvácalo to a mala som tam potom desivú a super chrastu, ktorá vyzerala ako po neúspešnom pokuse o podrezanie sa
..to je všetko, ďakujem za pozornosť.
alebo som si trošku zarúbala motykou do palca na nohe... ale našťastie skončilo to len s pár stehmi
alebo pár zrážiek na bicykli, ale to ani nestojí za reč