Asi keď som mal po týždnovej chorobe držať diétu. Ovšem mne sa po týždni v ktorom sa mi suchár zdal mastný opäť vrátila chuť do jedla a tak som jedol chlieb z horčicou, marhuľový koláč, na to nesquik z mliekom, medzi to hrozno a už ani nepamätám čo ešte.
je to jedna najväčšia hlúposť, ktorá sa ťahala vyše roka aa ešte sa aj ťaháá...že som sa dala do kopy s jednym debilným chalanom, ktorý ma najprv využil, aby sa mohol pomstiť frajerke, potom ma urážal a ponižoval ako napr.:"Lubim ťa, ty pičo!"alebo tieto podobné veci a ja som to nechala tak...aa stále mu odpustila aa dokonca, dobre že ma neznásilnil, keď som už chodila s týmto terajším chalanom aa aj to som mu odpustila..čiže to je naj
Neviem, bolo toho veľa, ale na nič konkrétne si nespomeniem. Asi to bude ale výber školy , než som tam išiel, som si myslel, že to bude niečo strašne super, elektrotechnika, počítače, ... ale realita je trochu iná A najhoršie je, že tam niesu baby
no blbosti su ....ale nelutujem ich ....pretoze vtedy som ich chcela urobit tak co ...boli prezila som a zijem a som rada ze viem co som urobila a viem co by som uz napriklad nikdy neurobila
haha tych blbosti teda bolo ,neviem ani vsetko hned vypisat ,ale na zopar si spomeniem .....tak napriklad to ,ze som sa prihlasila na gymnazium ,kde chodim ....potom ,ze som skusala fajcit ,lebo teraz ma to stale laka ..a potom ,ze som sa zalubila do cloveka ,ktory nestal za to ...
najvacsich hluposti v mojom zivote bolo vela.....vyber strednej skoly.....laska....a hlavne pokusy ktore sa mi nevydarili.... vdaka ktorym uz by som nedychala tento hnusny vzduch...a nezatazovala sa problémami ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Pfuj to bola hnusná noc potom
@Shelia kedy si zacala fajcit? teraz niekedy ci uz davnejsie?