Aké indivíduum vám napísalo zatiaľ najväčšiu hovadinu či už tu, na Birdzi, alebo hockde inde? Čo vám ten dotyčný napísal a prečo? Len tak pre srandu, aby sme sa pobavili sa podeľte o svoje zážitky
Mne napísal jeden chlapec, kt. som v živote nevidela,
mne na B raz napísal asi 12ročný chlapec, že ako sa volám, odkiaľ som, či s ním nechcem chodiť a že či už mám prsia - nejak nevedel pochopiť, že v profile (mala som tu vtedy uvedených 10 rokov) nemám pravý vek
viac krát už mi písali všelijakí creepy chlapi a to tu nemám ani žiadnu fotku mojej osoby (ak nerátam profilovku kde mi vidno vrch hlavy a pár fotiek u @g v profile), nechcem vidieť čo píšu birdzáčkam čo majú v profile svoje fotky
+ všeličo zaujímavé mi popísalo už aj pár tu známejších užívateľov, čo a kto hovoriť nebudem ale
@hoperpohroma - Ten trampling som si musela vygoogliť DD
@artusios Keď je niekto zúfalý, tak je zúfalý, stávajú sa aj také veci
Btw, dnešná perlička z Birdzu:
Sexica145
caw akos sa mas co porabas tesis sa na velkobnocny pondelok já nie moj kluk my povedal zeeee poddla nene je nezmysel hadzat zeny do vane cez velku noc a ty co na to je to pravda ci nie jo
@obliviate - Oh, ježíš, áno. Len tak zo srandy som si tam založila nick, šla do miestnosti ,,len RP'' a do hodiny som už mala ponuky typu: zarob si pusou, zarob si cez webku, výmena nahých fotiek, poď hriešné RP.
Každého som pekne odjerbala so slovami, že nech si to radšej hodia, lebo sa zbytočne trápia alebo že som kktov nehľadala, že prečo mi píšu
Tu mi málokto napíše na birdzi. A ak niekomu napíšem ja, zvyčajne len bežná konverzácia
Ale raz mi jedna baba na pokeci napísala, že sa jej strašne páčim a že sa chce so mnou vyspať
Povedal som jej, že nemám záujem a to bolo všetko
ale raz mi napísal tu dakajý chalanko, mala som tu istý čas aj fotku toho ale počas záchvatu som to vymazala.
bolo to dačo že:
on: ahoj
ja: čau
on: ako sa mas
ja: celkom fajn došla som z nemocnice práve
on: aha hm okej a kolkatki mas prsia?
dafuuuuqqqq
a ako veľa jebnutých vecí mi ľudia popísali, viem že ma jeden raz tak asi nechtiac ale asi aj chtiac odjebal, furt mi vypisoval a zavolal ma von a ja že:"A ty si nechcel náhodou Nasťu?" a on že:"Ale ona má na vyššie levely ako som ja... Ona je pekná"
@n0win0u no to dúfam že mám na vyššie ako bol on teda ako zlatý chaloško ale teda on by musel ale nenormáálnym spôsobom bojovať nieže o lásku, ale o to aby som s ním aspoň von šla ale odjebal ma kvalitne no, chudák ale keď som mu za to vynadala tak sa tváril že sa nič nestalo tak som dodnes z toho zmätená ako to myslel
Na birdzi tu niekto rozoberal nejakú úživatelka... myslím, že nejaka sexica či kto... taky nick mala a vypisovala blbosti každemu a takmer všetci si ju blokli Niet divu.... stále písala, o tom jak si chce kupit lak na nechty a potom, že či z troch eur kupi 3 flastičky laku bo že jeden stoji cez euro.. no mala som dosť z tej osoby ... ale určite aj ja viem popísať blbosti aj teraz som písala... a došlo to k hádke
ale predsa mi niečo napadlo tuná, písal mi nejaký človek, že či by som nechcela pestovať trávu, lebo mám tak nezaujímavý a nudný život, že by mi na to nikdy neprišli
"Mám ťa rát, lebo si mylá a to, že si mi sesternica nehajme plávať." nevlastný bratranec z ll.kolena, ale aj tak mali sme 12 a poslal mi to v obálke spolu so strieborným príveskom, ktorý pravdepodobne ukradol babke
A raz dávno nejaký fetišista na pokeci odo mňa chcel odkúpiť žabky
na birdzi píše hovadiny len sexica, čosi že má vzťah s farárom, a či je to hriech, že má 40 párov náušničiek a že som suká
a na pokeci sa nejdem vyjadrovať, keďže mi tam píšu ženáči
ale rada moralizujem, že nemajú podvádzať svoje ženy
.. raz mi jeden chlapík napísal, že chce byť môj "secret feet admirer" a bol dosť neodbytný s tým aby som mu posielal fotky chodidiel a tak, hoci som mu neodpisovala
ale väčšiu volovinu mi povedal bývalý, keď sa so mnou rozchádzal... že som žena jeho života, a ak raz bude mať deti, tak to bude so mnou
Neviem aku hovadinu mi kto čo napisal moc si s ľuďmi nepíšem ale keď si prečítam konverzácie na FB z pred 2-3 rokov tak mi ide do plaču čo za trapne, uchylne kktiny som dievčatam písal.. haňba na 100 roky
Najradľej mam ale stale dementov ktorý sa snažia byť v diskusiach za mudrych bohužial su ešte vetčši dementi.Bohužial aj v tejto diskusii su niektory.Na pokeci sa najde vela uchilov a čo čakaťe
tak plno uchylnosti - ci predam pouzite gatky, ci nie som nahodou nymfomanka
a taka ta klasika ako ci dame sex, ci sa stretnem za financnu odmenu, ciravim fajku, ci ohodnotim
a z takych tych mad veci si moc nespominam teraz
pokecrulez: "ahojko musim ta pochvalit si vazne nadherna zena aj mojmu priatelovy sa moc pacis posielame ti teda obaja obrovsku pusynu aj ked este nevieme kam ju mas najradsej ...prezradis?nemas chut si pokecat aj jemne stiplavejsie rp z vecne nazhavenym parikom?a mozem otazocku asi ako casto masturbujes?dufam ze najdeme spolocnu rec"
Nič nemá nato keď ti dievča (ale určite to robia aj chalani) na soc. sieti typu pokec napíše ešte v ten deň/po pár dňoch chatovania, že ťa miluje a potom ti to pripomína každých pár hodín (podľa mňa by nato mal byť papier od lekára). To znamená, že ak by sme sa stretli bola by to láska, ktorá by naozaj hory prenášala .
a okrem toho, neviem čo bolo naj, na pokeci je to takých 5 až 20 každý deň, ale asi najväčšie nechápačky som mala keď ma jeden ind cez fb požiadal o ruku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
Lukasko012
Cau ohladom toho tramplingu mala by si zaujem za peniaze???mal by som vazny zaujem
viac krát už mi písali všelijakí creepy chlapi a to tu nemám ani žiadnu fotku mojej osoby (ak nerátam profilovku kde mi vidno vrch hlavy a pár fotiek u @g v profile), nechcem vidieť čo píšu birdzáčkam čo majú v profile svoje fotky
+ všeličo zaujímavé mi popísalo už aj pár tu známejších užívateľov, čo a kto hovoriť nebudem ale
@artusios Keď je niekto zúfalý, tak je zúfalý, stávajú sa aj také veci
Btw, dnešná perlička z Birdzu:
Sexica145
caw akos sa mas co porabas tesis sa na velkobnocny pondelok já nie moj kluk my povedal zeeee poddla nene je nezmysel hadzat zeny do vane cez velku noc a ty co na to je to pravda ci nie jo
neviem,čo bola najväčšia hovadina,ale pamätám si raz na jednu RP že " zhodim na teba sneh pozor"
Každého som pekne odjerbala so slovami, že nech si to radšej hodia, lebo sa zbytočne trápia alebo že som kktov nehľadala, že prečo mi píšu
Ale raz mi jedna baba na pokeci napísala, že sa jej strašne páčim a že sa chce so mnou vyspať
Povedal som jej, že nemám záujem a to bolo všetko
ale raz mi napísal tu dakajý chalanko, mala som tu istý čas aj fotku toho ale počas záchvatu som to vymazala.
bolo to dačo že:
on: ahoj
ja: čau
on: ako sa mas
ja: celkom fajn došla som z nemocnice práve
on: aha hm okej a kolkatki mas prsia?
dafuuuuqqqq
a ako veľa jebnutých vecí mi ľudia popísali, viem že ma jeden raz tak asi nechtiac ale asi aj chtiac odjebal, furt mi vypisoval a zavolal ma von a ja že:"A ty si nechcel náhodou Nasťu?" a on že:"Ale ona má na vyššie levely ako som ja... Ona je pekná"
no a tak nejak vyzerá môj milostný život
@sveter sak ale ty si pekny tez sveter ! O_o mas tiez na vyssie levely ! teda isto vyssie ako henten kapitan
že či ma môžeš spraviť nohami!
svet je taký zlý
@sveter nechce si pripustit, ze taku kktinu vypustil z ust imho
A raz dávno nejaký fetišista na pokeci odo mňa chcel odkúpiť žabky
a na pokeci sa nejdem vyjadrovať, keďže mi tam píšu ženáči
ale rada moralizujem, že nemajú podvádzať svoje ženy
@hellium co si, mala si predat, easy money ! ^__^
strasne dobre som sa zasmiala
A k tomu obrázku len jedno slovo. WAT
chichichi
ale väčšiu volovinu mi povedal bývalý, keď sa so mnou rozchádzal... že som žena jeho života, a ak raz bude mať deti, tak to bude so mnou
inák, neskoro dosť som šla spať, okolo tretej, a ešte sa mi aj snívalo o tebe čosi že si ma budil, tak som vstala o 5:14
@mcvpn hyhyhyhy ďakujem
ale nejdem ho tu zhadzovať, nepatrí sa :-S :-S :-S
heh, aky si ty hustá
a my sa máme náhodou radi
on: odkial si
ja: zo slovenska
on: A to je v ktorom štáte?
napr.
a taka ta klasika ako ci dame sex, ci sa stretnem za financnu odmenu, ciravim fajku, ci ohodnotim
a z takych tych mad veci si moc nespominam teraz
a okrem toho, neviem čo bolo naj, na pokeci je to takých 5 až 20 každý deň, ale asi najväčšie nechápačky som mala keď ma jeden ind cez fb požiadal o ruku