za kus oblečenia, keby ho strašne strašne chcem,,,max 100 e,,,najviac som zatial dala len 40 za nohavice, 30 za bundu takže nič horibilné ,,,ale nad 100 by som nešla,,,ale za napr botasky aj hej,,,podla značky
make-up - moje maximum bol Chanel puder za 50€, takze taka nejaka suma mi nevadi
nezarabam este, takze viac si nemozem dovolit ale zase nemam rada "znacky" typu FSBN, rozumej stokarsky new yorker alebo terranova alebo take daco, co ked si kupis tak stretnes za den 20 ludi co to maju tiez. proste u mna vyhrava originalita a hlavne KVALITA.
za jeden kus oblečenia? asi do tých 20eur,a niekedy aj to je už veľa pre mňa. A tým pádom že dosť často nakupujem v Sekáčoch takže ma to vyjde lacnejšie.... Make-up a podobné veci si nekupujem, mám max 2ceruzky na oči.
neviem,to sú asi také maximálne ceny..ale asi keby to bolo moc drahé, tak si nájdem niečo lacnejšie, je to len handra...ale za topánky by som určite zaplatila oveľa viac!
minule som v exisporte rozmyslala, ci si mam kupit nadhernu fakt nadhernu bundu, povodne stala 80 eur a teraz tam mala vysacku, ze akcia 60 eur, prislo mi to najprv luto vyhadzovat tak peniaze, ale nakoniec som si ju vzala a pri pokladni pytala 30 eur, mam super bundu a este som aj usetrila, s takym dobrym pocitom som odchadzala
@elita Však u koho by nevyhrávala originalita a kvalita keď mu dajú na to rodičia,že?Som,zvedavý ako by si dala za tú mikinu 120 Eur keby na ňu musíš makať...
@lawey Tak som to nemyslel,neviem ako je to s pomerom kvalita/cena v oblečení a teniskách...keby si študent mal za peniaze z brigády kúpiť 100 Eurové tenisky je rozdiel ako keby mu na to dali rodičia.Narážal som nato,že si kupuješ veci z vlastných,z toho čo zarobíš,nie z toho,čo by Ti dali rodičia -tiež to dobre poznám.
no ja budem asi najskromnejsi , mam sice rifle cca za 100 eur a aj mikinu ale inak secko od vietnamcov a vseliakych trhovnikov za "par" eur, podla mna je na nase podmienky moc dat 200 eur za nejake boty alebo neco podobne ked tak raz za rok , ale jasne chapem ked nekdo ma preco by si nekupil
@mrglass tak, tak --- veľmi rada by som si pozrela niektorých ľudí tu, čo píšu ako chodia oblečení či je to fakt za tie prachy, maybe by sme sa aj zasmiali
@torpedo08 podľa mňa nie je veľa dať za topánky 200€ -->ak sú značkové a z novej kolekcie a zaľúbili sme sa do nich ,,,ale u nás na Slovensku nie je taký tovar, že by to bolo hodné toľkých eur, pretože u nás sú väčšinou staršie kolekcie za prehnané ceny, a keď si pozrieš v obchode boty za 200€, tak v zahraničí ich máš do 50€.
@mrglass ale zasa tenisky...no tak za tenisky som schopna dat aj tych 50e z mojich penazí.... lebo to sa fakt oplatí .... ale potom si tie veci človek ovela viac váži a aj ho to teší že je o čosi samostatnejší keď si sám na to zarobí
mno ja si vôbec nepotrpím na drahých oblečeniach a radšej si kúpim viac vecí za ti peniaze ako len jednu vec....ja si veľmi potrpím na peniazoch takže si rozmyslím kam ich dám a veru do oblečenia nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
nohavice - 60€
kabelka - 30€
topanky - 150€
mikina - 120€
make-up - moje maximum bol Chanel puder za 50€, takze taka nejaka suma mi nevadi
nezarabam este, takze viac si nemozem dovolit ale zase nemam rada "znacky" typu FSBN, rozumej stokarsky new yorker alebo terranova alebo take daco, co ked si kupis tak stretnes za den 20 ludi co to maju tiez. proste u mna vyhrava originalita a hlavne KVALITA.
Jediná vec čo mám za väčšiu sumu to sú moje boty.
Ale inak bunda a boty su veci ,za ktoré dokážem dať najviac peňazí...cca do 100€ ,ale za ostatné max 20.
rifle-60
mikina-60
topanky-80
rifle - 50
mikina - 30
topánky - 150
rifle - 70€
topánky -200€
bunda - 100€
mikina -50€
neviem,to sú asi také maximálne ceny..ale asi keby to bolo moc drahé, tak si nájdem niečo lacnejšie, je to len handra...ale za topánky by som určite zaplatila oveľa viac!
tričko- 10-15
gate - 30 e
topánky - 50 e
bunda (resp. kabát)- 30 e
mikina - 15 e
makeup puder najlacnejší s najväčšou hnotnosťou za 2,60 a potom akorát aknecolor...
No človek si moc nerozhadzuje keď si musí platiť zo svojho a ešte keď tie peniaze z brigády sú všetky jeho peniaze
Nohavice - 100e
Topánky - 150e
Mikina - 50e
nohavice - 100-130
topanky - 150-200
mikina - 150-180
do takých 40 ešte ókej.
mikina 10
nohavice/rifle 18
topánky 30-40
tričko 30€
nohavice 50€
mikina nenosím
kabát 200€
@torpedo08 podľa mňa nie je veľa dať za topánky 200€ -->ak sú značkové a z novej kolekcie a zaľúbili sme sa do nich ,,,ale u nás na Slovensku nie je taký tovar, že by to bolo hodné toľkých eur, pretože u nás sú väčšinou staršie kolekcie za prehnané ceny, a keď si pozrieš v obchode boty za 200€, tak v zahraničí ich máš do 50€.
Záleží to pravdaže aj na finančnej situácii
@lawey Tak tenisky sú jasné,ale minule som dokonca kúpil celkom schopné biele Nike za necelých 40 čo inokedy nie je šanca tak lacno.