ked povedala mamina kolegyňa v práci na ceruzku "jéj,ceruzka" a začala ju divne ohmatávať a potm ked dodala s tým psycho výrazom v tvári "och,a aká je zastrúhaná" tak som nevedel,či len žartuje,alebo je naozaj na inej koľaji
no raz som mala v skole take kvetinove saty na ramienkach a jeden chalan mi pozeral na chrbat furt a potom mi povedal ze mam pekne lopatky .. to ma dostalo a ja som pocula vela blbosti .. napr kamoska povedala ze do Kanady sa vyvaza oxid uhlicity v malych flastickach alebo povedala ze Cina je niekde na vychode slovenska a jeden kamos povedal ze testosteron ze zensky pohlany organ ktory zvecsuje kozy alebo kamoska ze si myslela ze dom sv. Martina je v Martine alebo spoluziak zase povedal ze jeho mama vyraba mlieko v maternici a dalsia kamoska ked chce dakoho urazit povie ze " bodaj by si skapal na krive curanie " ja som toho pocula uz strasne vela
=D S kamaratkou sme vyrabali taky maly stolcek z dreva. Potom sa strasne dlho zamyslela a mi oznamila ze taky dlhy klinec neexistuje. Ona chcela nozicku k stolu pripevnit odspodu =D
jaj howadin kopu .. mala som raz takeho "obdiwowatela" a stale som pocuwala neake komplimenty .. napr raz mi powedal ze : Ty mas take krasne welke oci .. ako golfowe lopticky.
aha najprv som nevedela co a ako, ale citam ostatne a pochopila som
vela ludi z nasho okolia bolo v Egypte, a mama sa cudovala, ze tam je pust? My s ocom na nu, vsak jasne, a kde su asi postavene pyramidy a sfinga?? A ze ako sa vola ta pust? Ja na to: Vsak Sahara,nie? Mama: Aha, myslela som, ze sahara je len v severnej afrike. smiley: A potom sa nehala pocut, ze Gobi je najvacsia pust. Otec to este zaklincoval: Co som si to vzal...
a este jedno: dno na nerezovych miskach sa niekedy preliaci von a miska sa kolisa, tak som ju stlacila o stol, aby sa to vyrovnalo. Oco na to, ze "Chybny kus." Potom mi nieco padlo na zem a mama na to: "Chybny kus" teda ako na mna.Oco iba skeril popod fuz
nhoo najväčšia haluz asi keď som bola trošku opitučka a bola som v obchode a bolo nas tam asi okolo 15ludi a platili sme a skladali sme sa po 20Sk a ja som nevedela najsť v kabelke.Kamoši po mne zjapu Lucijaa dvackuuu! a ja že nemam...a vedla stal cigan...a ja,že hej cigan nemaš dvacu? to bola konečná
abo keď sa učiteľky rozpravali a ja som FAKT nechtiac započula ako povedala v rozhovore slovo sex...ona tak bojazlivo na mňa kukla a vraví...či eghmnn vlastne keks a ja rehooot
Ked kamarat prisiel na ICQ a hned mi napisal spravu ze mu musim rychlo odpisat... A ja vystrasena ze co sa stalo som hned odpisala... A on sa ma spytal ze co je za den...
Doslova nenavidim,ked nejake 50kilove vychrtliny zadru ake su oni tucne,ako im vsade prevysa sadlo a blablabla...pritom je uplne jasne,ze len potrebuju pocut ako sa mylia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
To je zenska do domacnosti =D
jaj howadin kopu .. mala som raz takeho "obdiwowatela" a stale som pocuwala neake komplimenty .. napr raz mi powedal ze : Ty mas take krasne welke oci .. ako golfowe lopticky.
No powedzte co krajsie mozete pocut ??
a potom bol vrchol ked som uverila,ze rusi uz boli na slnku,lebo cez noc predsa slnko svietit nemoze a neni horuce D ..akoze studentka gymnazia
vela ludi z nasho okolia bolo v Egypte, a mama sa cudovala, ze tam je pust? My s ocom na nu, vsak jasne, a kde su asi postavene pyramidy a sfinga?? A ze ako sa vola ta pust? Ja na to: Vsak Sahara,nie? Mama: Aha, myslela som, ze sahara je len v severnej afrike. smiley: A potom sa nehala pocut, ze Gobi je najvacsia pust. Otec to este zaklincoval: Co som si to vzal...
a este jedno: dno na nerezovych miskach sa niekedy preliaci von a miska sa kolisa, tak som ju stlacila o stol, aby sa to vyrovnalo. Oco na to, ze "Chybny kus." Potom mi nieco padlo na zem a mama na to: "Chybny kus" teda ako na mna.Oco iba skeril popod fuz
[MMRO]
nhoo najväčšia haluz asi keď som bola trošku opitučka a bola som v obchode a bolo nas tam asi okolo 15ludi a platili sme a skladali sme sa po 20Sk a ja som nevedela najsť v kabelke.Kamoši po mne zjapu Lucijaa dvackuuu! a ja že nemam...a vedla stal cigan...a ja,že hej cigan nemaš dvacu? to bola konečná
abo keď sa učiteľky rozpravali a ja som FAKT nechtiac započula ako povedala v rozhovore slovo sex...ona tak bojazlivo na mňa kukla a vraví...či eghmnn vlastne keks a ja rehooot
najkrajší kompliment... " Takto poránu vyzeráš ako nejaka japonka.. "
alebo.... "Zavrite si oči, ideme pozerať film!"
Alebo tento rok som sa sa zo srandy pýtala spolužiačky koľko je 6x2 a povedala,že 18.. múdre to je dievča!
neviem ako som to myslel
Tej babe pristanú tie šaty jak svini pristanú silonky ja som mala také záchvaty že až
mna zas zobudili kamarati ze stavaj ideme spat
"Podľa vedcov účinky morskej a termálne vody nemožno porovnávať. Nie sú totiž porovnateľné"
Lepšie zdôvodnenie som v živote nepočul
To vysvetlenie fakt stojí za to