aaale... nikto nevie, čo to bolo, no nebyť milého ochotného lekára, ktorý v najposlednejších chvíľach aspoň zistil, čo na to pomáha, nemusela by som sa tu už tento rok jebať!
Najvážnejšie sú asi tie, ktoré mám v podstate od narodenia - obštrukcia pľúc, glomerulonefritída (pravá oblička mi funguje na 10% cca), dosť ťažkú astmu mám a.. nie vážna, ale nejbolestivejšia je migréna, tie mám od šiestich rokov a tú najťažšiu formu, ktorá existuje
Tiež ma dosť štvú zuby, sklovina skoro žiadna, všetko dojebané a nič s tým nespravím.
Čo sa týka tých prechodných chorôb, mala som prasaciu chrípku, a v druhej triede som dosť dlho ležala v nemocnici s močovým mechúrom, ale neviem čo presne to bolo. Ale ten mám chorý stále, v lepšom prípade chodím cikať raz za 1-2 hodiny, v horšom aj 5 krát za hodinu.
A zápal priedušiek mám pravidelne aspoň dvakrát do roka.
Keď som bol ešte malý, tak som mal niečo s pľúcami, že som len ležal v perinke a chrčal, tak ma zaviezli do nemocnice a tam mamke povedali že možno desať dvadsať minút keby prišla neskoro už by som bol k.o. a takisto v noci keby tam nebol skvelý primár tak by som tu nepísal..a takú dlhodobú mám skoliózu...
trombocytopénia- biele krvinky mi požierali krvné doštičky.. ked mi to ziistili mal som také nízke hodnoty, že keby sa mi pustila krv z nosa alebo sa hlbšie porezal tak by zo mňa tieklo až kým by som nebol suchý =D
my sme bilirubín preberali len na chémii a aj to v maturitnom ročníku tuším, keď tomu už nik nevenoval pozornosť Bilirubín mi sfarbuje oči do žlta a vlastne nie je nič zvláštne, ak celkovo pôsobím, ako človek nakazený žltačkou Ale stolica je ok, to ťa ubezpečujem
vysoke horucky ked som bola mala ladove infuzky, stitna operacia-uzol,zapalpluc-vedeny k zapalu pohrudnice-vedeny k tvore zrastov-pravdepodobne operation bude, clenok tahana "neexistujuca voda-2 mesiace ziaden dostup poriadny, migrena po ockovi ale taka slabsia zatim..ale asi najviac dokotri ktori nikdy nevedeli co mi je a stale mi diagnostikovali nieco ine ako som mala resp. ze s tym musim zit a zmierit sa..ale mam ciel budem opat tancovat!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ale nie asi stresové vyvratenia organizmu
a mononukleoza ale tam sú najhoršie len prvé 4-5dní kedy človek ťažko pije, je a vôbec prehlta
Tiež ma dosť štvú zuby, sklovina skoro žiadna, všetko dojebané a nič s tým nespravím.
Čo sa týka tých prechodných chorôb, mala som prasaciu chrípku, a v druhej triede som dosť dlho ležala v nemocnici s močovým mechúrom, ale neviem čo presne to bolo. Ale ten mám chorý stále, v lepšom prípade chodím cikať raz za 1-2 hodiny, v horšom aj 5 krát za hodinu.
A zápal priedušiek mám pravidelne aspoň dvakrát do roka.
dobrá Vzniká pri rozkladaní krvi
my sme bilirubín preberali len na chémii a aj to v maturitnom ročníku tuším, keď tomu už nik nevenoval pozornosť Bilirubín mi sfarbuje oči do žlta a vlastne nie je nič zvláštne, ak celkovo pôsobím, ako človek nakazený žltačkou Ale stolica je ok, to ťa ubezpečujem
mám byť z toho unavenejší vraj. Môže to byť pravda.
A ja radšej biele bielka