toto je velmi vela, najme matkine muuuuudre reci, viete, ona zhltla vsetku mudrost sveta, takze len poucuje a hluposti, ktore nemaju ani logicky zaklad.
zato ocino perli kazdu chvilu, naposledy ze chce, aby som robila SBSku.. a kto ma videl, vie, ze som extremne chuda, takze to asi nepojde
tiež je toho veľa, ale prišlo mi vtipné keď mama dneska povedala (podotýkam bola nám zima a sme sedeli zababušené v deke), že však počkaj dneska si vykúrime
tak napríklad moja mama keď som si dala piercing do brucha tam mi zadrela že ak budem tehotná tak cez tú dierku mi vypadne decko :p
alebo nejako pred dvoma týždňami sme hrali tú hru Slovensko a keď sme sa jej opýtali aké je storočie najprv trepla že 19. potom že 20. a keď sme povedali že o trošku viac tak zajebala že teda je teraz 200. storočie
Rodičia nie, ale babka raz čosi rozprávala, že išla na bycilki a videla s dialky nejakého známeho......."NO A POTOM SOM HO DOHONELA".......JA A BRAT SME SKORO ZOMRELI KRCAMI SMIECHU
neviem..moja mama je vacsinou ticho.. a velmi sa nerozpravame.. vacsinou za cely den prehodime len par slov.. ako "cau".. "co bude dnes na obed?" .."kam ides?".. "idem prec".. "kedy prides?" "neviem" .."zober si kluce, cau" "cau" .. alebo este popripade ked pytam peniaze.. a dnes sa s udivom opytala "ty si doma?".. cize vela toho fakt nie je..
no ked som mala ist na film Lietam v tom mama sa ma spytala : A neni to nejaki sexisticky film ? ....ze ona toto slovo vyslovila az mi oci skoro vybehli
no sice nie nejaky brept ale kedže mama vzor cnosti čo stale kaže vypusti z uuust: To ja za mlada , každy vikend ina diskoteka, každy vikend iny chlap....:! a ja rovno za nou.... no tak vtedy som skoro pukla od smiechu ked si uvedomila že ja som to počula...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
"Nejdeš si so mnou zacvičiť kamasutru?"
- ČO?!-
"Eeeeeee.... kalanetiku!"
zato ocino perli kazdu chvilu, naposledy ze chce, aby som robila SBSku.. a kto ma videl, vie, ze som extremne chuda, takze to asi nepojde
Kuchár je najlepší hlad je kuchár.
A ešte veľa iných na ktoré si asi nespomeniem
alebo nejako pred dvoma týždňami sme hrali tú hru Slovensko a keď sme sa jej opýtali aké je storočie najprv trepla že 19. potom že 20. a keď sme povedali že o trošku viac tak zajebala že teda je teraz 200. storočie
ja " nie, začína pršať "
- musíš sa naučiť tie konzervy otvárať, aby si sa mohla vydať..
- a kto povedal, že sa vydám?
- no pekne, bude z teba protivná, hysterická (ešte čosi ale už si nepamätám) stará dievka
- veď to som už aj teraz... a veď som ťa s touto možnosťou oboznamovala už niekoľkokrát...
-"ty si sa nenarodila, teba divá sviňa stratila v zatáčke!"
alebo keď som chodila s jedným hasičom tak ráno vtrhol do deckej
-"hasička vstávaj!"
pozrel sa do vedľajšiej prázdnej postele....
-"a kde je kvetinárka?"
...narážka na moju segru, ktorá v tom čase chodila s kvetinárom ...
-"Zakry sa, krysa"
"Lez, mas kratke nohy"
(odpovede mojho otca na "dobru noc")
-"Vy dvaja sa tu len povalujete, psovi hadzete cesto, potom je mu zle
a kto s nim musi ist von do toho snehu? Ja! Ako posledna krava!"
(mamicka vytvarala vianocnu atmosferu)
-"Skus mi este raz namazat ten maglajz na celo a ja ta udusim rybou kostou!"
(dalsia vianocna od mamy, precedena popod zuby na margo mojej starkej)
-"Matku si straz, ta je vzdy ista"
(moj otec, ked som cosi hustila do mati)
-"Nemusim vediet vsetko, som len tvoj otec!"
(prilis som sa rozohnila pri opise poslednej zurky)
-"Ak sa chystas von takto nahodena, tak cakam proviziu"
-"A mozes ty este vobec pit s tolkymi dierami v tlame?"
-"Kedysi sme ta nevedeli prinutit jest a teraz mi zozeries celu vianocku?"
-"Ked spolu takto pijeme, mam pocit, ze si moja vlastna!"
-"Prisla si neskoro, ci uz skoro?!"
-"Radsej na mna nedychaj a podaruj chudobnemu otcimovi cigaretku!"
-"Odkaz matke, nech sa odomkne-mam v izbe noty!"
-"Dam ti pajdu, ak mi najdes aspon jeden schopny par ponoziek"
-"Z tych bagandzi ti okriveju nohy!"
-"Mna z teba raz porazi, ale to uz bude neskoro plakat nad mojim hrobom!"
-"Aspon sa tvar, ze je ti to luto!"