ja teraz neviem a nechcem ani nikoho uraziť, lebo som sa už nasmiala teda dosť, ale naposledy som ostala v šoku včera, keď mi prišla odpoveď po desiatich mesiacoch
Takú, na ktorú keď si aj teraz po takom dlhom čase spomeniem, tak ma vždy rozosmeje A zaujímavé, že som si na ňu spomenula hneď ako som si prečítala otázku
jedna baba so stavom : idem sa napapat osprchovat a spinkat ... mi raz okomentovala stav : zajtra sa tesim na moj sladucky obed takymito slovami : a koho to ma zaujmat ze sa ty na nieco tesis ... no je to normalne ??
Spolubývajúca priniesla citrón. Jeden. (smajlík) A máme citrónku. Nechápem ju (smajlík) Mepriniesla si viac jedla, pretože sa jej tam už nezmestilo, pretože si tam vtrepala asi 7 stredne veľkých kartónových štvorcov, aby si z nich spravila nočný stolík(smajlík)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
popripade by to mohla byt "vzdavam sa" /kontext je podstatny, ale prezradzat nejdem/ jedine ze by to dotycna osoba napisala..
a najkrajsiu ktoru som dostal..
hm..
PS: ... či ...
to sa len chválim
A často sa smejem.
A aj nie že najvtipnejšie,ale najobľúbenejšie a hotovo !
A neviem.
A to večné A na začiatku mojich komentárov ma štve.
@3kacena3 Nasranie si do huby práve dostalo úplne nový rozmer
ale vtipné to bolo kvalitne
A potom asi čosi od Popolček
a ešte mi raz nejaký chalan písal, že chce nosiť silonky
Spolubývajúca priniesla citrón. Jeden. (smajlík) A máme citrónku. Nechápem ju (smajlík) Mepriniesla si viac jedla, pretože sa jej tam už nezmestilo, pretože si tam vtrepala asi 7 stredne veľkých kartónových štvorcov, aby si z nich spravila nočný stolík(smajlík)
a kopa dalších