Nebudem sa tvarit, ze som mal bicykel za 3000 eur ako poniektori, ktori si tu jazdia 80km/h, bez toho aby sa im rozpadol. Najviac som isiel nieco malo cez 40km/h.
@tommyhot to je blbost ze by sa rozpadol bicykel aj lacny.... moj stal cca 8000sk a isiel som na nom velmi rychlo @23.... ale vtedy boli este slovenske koruny ale v kazdom pripade za dva roky na tachometri som mal viac ako 4000km a tento rok som ho opravil za 30€ a je ako novy
@mefistofel myslis, si, ze lacny bicykel je preto lacny, lebo ma drahe a kvlaitne suciastky co vydrzie nejaky extrem? s kamosom sme si to jebali dole kopcom a chalanovi sa rozsypali loziska, asi si vies predstavit ako potom vyzeral
@tommyhot tak da sa poskladat bicykel velmi lacno aj kvalitny.... napriklad ten moj, aj z opravami ma nestal cca 200€ uz ma cca 8rokou a najazdenych viac ako 4000km....
Ja si veľmi dobre spomínam na mojich 72 km/h.... zo strmého kopca...Tam ked ste sa spustili a nešlapali ste behom 10 sekúnd ste valili 50 km/h... a ja som do toho ešte začal šlapať.... oči mi slzili, do uší iba vietor... potom som mierne zabočil do ľava a keby zabočím tak o 10 cm vyše tak ani nechcem vedieť čo by sa stalo...
Ludia nemaju pud sebazachovy, ked idu na bajku 50+
A tiez sa mi zda odveci porovnavat si “vykon” pri jazde z kopca, sak to uz ma aku vypovednu hodnotu? ja vacsinou po rovine, max do 30km, ale chcela by som si raz skusit, ako by to slo na lahuckom cestaku, bez zbytocnej batoziny a inej zataze ale asi by som sa aj tak bala, ist na maximum
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Podľa mňa si mal zle nastaveny tachometer
ja neviem nemam tam tachometer ani ziadnu podobnost blbost
Z kopca si netrúfnem lietať vysokou rýchlosťou - nikdy nevieš, kedy zlyhajú brzdy, dostaneš defekt a podobne.
Na upevnenom profesionálnom cesťáku som dal 98... Ale, chápete, haha...
A tiez sa mi zda odveci porovnavat si “vykon” pri jazde z kopca, sak to uz ma aku vypovednu hodnotu? ja vacsinou po rovine, max do 30km, ale chcela by som si raz skusit, ako by to slo na lahuckom cestaku, bez zbytocnej batoziny a inej zataze ale asi by som sa aj tak bala, ist na maximum