Som s kusu plechu vystrihol obdĺžnik, spravil mu zaoblené rohy, vyvŕtal som tam dve diery, všetko vybrúsil, vyryl som moje iniciálky a všetko vyrovnal Sa mi to podarilo, dostal som za to jednotku , a pri vyrábaní bola sranda
ked som mal asik 6 rokov urobil som papierovu vrtacku ... nechcem sa chvalit ale na take sprostosti som mal fakt talent ... potom to slo ako darcek ... na ten vek - bravurny vykon
naramky priatelstva sa mi pacia.. hoci sebe nerobim take tazke vzory to len kamosom .. mne stacia obycajne ... hmm co sa mi najviac pacilo ? asi tie naramky a z hliny som urobila takeho vrabca ale asi sa po ceste do vypalovne zlomil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Najhrdšia som na svojho kofola panáčika! Ale ináč ja kreslím, maľujem, píšem básničky, skladám hudbu, a veľa mojich výtvorov sa mi páči.. O.o
a ja asi nic co by mohlo byt a malo publikovane
ale pomahal mi kamos
Som s kusu plechu vystrihol obdĺžnik, spravil mu zaoblené rohy, vyvŕtal som tam dve diery, všetko vybrúsil, vyryl som moje iniciálky a všetko vyrovnal Sa mi to podarilo, dostal som za to jednotku , a pri vyrábaní bola sranda
A potom som ešte dokázal zahrať (Nič extra ale je to môj osobný úspech) gershwinove prelúdia.