@neoriginalna No akurát ju tlačím do seba , takže avokádo, jeden ten tavený syr z Lidla, jeden strúčik cesnaku, trochu cibuľky, korenie, soľ ... úplne naj mňamka ...
@neoriginalna ešte som zabudol na trochu citrónovej šťavy, tak z polovice citróna a trochu olivového oleja, teraz tam olej nemám lebo som upiekol také malé bruskety a na ne som trošku dal a jem to s tým
@dumbledore noo ja nie som na SVK ale v UK a tu ma Lidl vyrazne iny sortiment ako u nas a som si ista, ze toto tam nemaju.. ale nevadi, skusim najst nieco podobne, dakujem
domácu cesnakovú a vajíčkovú
len škoda že z oboch potom tak nepríjemne páchne z úst že človek aspoň dalších pár hodín nikam nemôže ísť ani po zumytí zubov
teda môže ofc, ale prídem si tak že všetci cítia že som jedla cesnak alebo vajce
Doma si robim bryndzovu a tuniakovu
Kupujem sem tam jogurtovu natierku prichut cervena paprika
a nemam rad ked do uplne kazdej domacej pomazanky niekdo pridava syr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
a v tesnom zavese je
alebo smotanovú Mana nátierku a na to si dám čerstvú pažítku
len škoda že z oboch potom tak nepríjemne páchne z úst že človek aspoň dalších pár hodín nikam nemôže ísť ani po zumytí zubov
teda môže ofc, ale prídem si tak že všetci cítia že som jedla cesnak alebo vajce
Ale henta @7 je super cicerova, len do nej treba pridat cesnak vlastne ja by som do vsetkych pridavala cesnak
Kupujem sem tam jogurtovu natierku prichut cervena paprika
a nemam rad ked do uplne kazdej domacej pomazanky niekdo pridava syr
avokádová je topka
nepohŕdnem ani vajíčkovou či sardinkovou
ale strašne dlho som také dačo nejedla
+ tá istá ale pikantná syrova s česnekom
a