co bolo v skole? preco si neupratal? preco je tu bordel? kto to tu nechal? preco si sa este neprezliekol zo skoly? ako dlho sedis pri pocitaci? pojdes vyhodit smeti?
@ufon sice 5 mesiacov to je pravda ale nie 24 hodin denne a smeje sa aj zo sna No ved uplne ako ja Vies co by bolo hrozne? ak by si isla napriklad so mnou a mojou sestrou na stanovacku niekam aj na den a stale pocuvat jak sa smejeme
@pumaamravec tak to je krute chudera tina,čo je s nou na izbe,bude mat traumu ...inak dnes mi mama kupila kofolu,pozriem na obal a tam vianočne prasiatko Miška!!
@ufon a ja si od niny oddychnem ty mas kofolu? aj ja by som si dala a dokonca vianocnu A ked tam neni Miška tak ich zazalujem, ved to je uplne caste meno
v škole : kedy už konečne vypadneme ? (to sa každé ráno pýtame v škole každý, každého)
doma : urobila si ty vôbec niekedy niečo ? ( nuž domáce práce niesu moja silná stránka)
matika,fyzika: T chápeš? abo Učila si sa?...Znaaaš?
škola všeobecne: Ti drbe?.... Co še zaš šmeješ?....bereš fet?
doma: Co Chceš?..... kde je Martin, Mária a OndreJ?(súrodenci).....máš poriadok?
von: Kam ideme?.....Čo?......Chceš dostať?
a tak podobne
@pumaamravec no samozrejme!ale vieščo,mam ich už vela smiley: pošlem ti ho po nine hej...a dokonca je tam napisane-Som anjelske prasiatko Miška a viem,kde natrhat najlepšie imelo
doma klasika..uz si pouceny,si normalny..zas papulujes a furt musis mat posledne slowo? ..atd..
a vseobecne..hmm..pomaly setke otazky suvisia s mojim narusenym spravanim ..vacsinou ze com sa zase smejes,z coho sa smejes..zas ti treba srat?...
..je toho viacej ae kurna nic co by stalo za povsimnutie ma v taku nekrestansku hodinu uz nenapada
Upratala si si? Mas upratany ten tvoj bordel? +suradnice miesta v mojej izbe
Co budeme vecerat?
Ako bolo v skole?
Uz spis?
Este si nevypla ten pocitac?!
Das si? aha, co som napiekla,,, (u babky)
Ako sa mas?
Prosim?
Uz zase sa nudis?
Ucis sa?
ale mam rada tie otazky, lebo sa ma ich pytaju mne blizke osoby
in da school : "Je to jasne aj Zuzke ?", "Poood so mnou cikat?" , "Ideme k zubarowi?(zapalit si ,
doma: "A tento riad zase neumyty ?", "Kde ides?" ...a jedna odpowed : "Nemam peniaze."
wsade inde : "Hnevas sa na mna ?", "Zlato,co ti je?" , "Ako ?", "Co ?"
Je to neuveriteľné ale: ,,Čo bolo v škole?" (otec) A potom to ide rýchle nasledovne:
-Kedy si mieniš upratať?
-Prach si náhodou neutrieš, že?
-Chceš po papuli?
-Musíš sa stále smiať?
-Ty si zasa narástla?
-Ideš von?
-Pôjdeš do kina?
-Vezmeš mi kofolu?
...
mňe asi načastejšie:
čo ti je?--teda tak tuto strasne neznasam..a potom
umyla si riad?--sakra!
čo robiš?..
ako sa máš?...
si normalna?...
čo máš nove?..
no asi tak
"Veronkaaa požičaš mi nejaké peniaze?"
"Čo fyzika?"
"Jedla si?"
"Mohla by si s tým prestať?"
"Ty si akože moja dcéra?"
a moje najoblubenejšie asi vyzeram tak dementne :
"Ty si pila?"xD
kedy uz zavries to okno,macka a papagaj uz jedli,co je tu taky bordel,si ozrata,zblaznila si sa,na akej sme strane,neodisiel ti uz autobus,preco kricis,kedy uz prestanes mlet,neskac mi do reci ked rozpravam ja ok,bola si dnes v skole,preco nespis,co ti je,co bolo v skole,co bolo v skole,co bolo v skole,co bolo v skole,co bolo v skole,co bolo v skole.......a este vela veeelakrat pretoze mam okolo seba straaasne vela sklerotikov..
co si dnes robila,preco sa smejes,si nafetovana,zakolko zvoni,aka je teraz hodina,kolko je hodin,kedy uz konecne vypadneme,mas ma rada,pocujes,chapes,nemas zapalky,preco sa neucis,ty mas zas nove sluchatka,kedy mi vratis peniaze,kedy dojdes domov,kde si,kam ides,daj to tichsie,teraz nehraj(na gitare),vypni svetlo,chod viniest smeti,
no tak mamine aj otcove otazky:ako bolo v skole?co nove skole?s kym si zase pises na nete?a potom zacne prednaska o tom ze ako moozem mat kamaratov cez net
najcastejsie: COO??? CO TY SI???!!! nenavidim to co nove v skole? známky? mamka samozrejme... aa este ráno pred skolou nemas cigu? aspon 10X pocas cesty do skoly
doma: Si poučná?
na nete: Ako sa mááš ??
najhoršia otáázka,kt. počujem minimálne 5krát denne: Nechce ísť pes von?? dpč nechápem prečo sa ma to stáále pýýta...odkial to máám asi tak vedieť, neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
112 komentov
mam chut vrazdit ked to pocujem
Normálne asi Čo ti je, Čo budeme robiť, Čo je a neviem
Nechápem, prečo sa ma to všetci pýtajú, neviem či sú tak zlé, alebo tak dobré
A potom ešte, či lak na vlasy horí. (narážka na môj haircut)
doma-pustis ma uz na Pc?
na nete-ako sa mas?
od rodicov:"co bolo v skole?"
od kamaratov:"co to tu smrdi?"
doma : urobila si ty vôbec niekedy niečo ? ( nuž domáce práce niesu moja silná stránka)
Doma: ,,Čo mám variť?"; ,,Prečo si si ZASE neupratala?"; ,,Kde si videla taký bordel?"; ,,Čo si o sebe myslíš?"; ,,Načo som ja mala decko?"
Medzi kamarátmi: ,,Are you up there?"; ,,Kúpime si Batmobil?"; ,,Zase slintáš nad tým videom a nepočúvaš ma?!"; ,,Nemáš oheň?"
a ešte že ako sa máš? kebyže mi to povedia ale dvaja ale nee to šeci
škola všeobecne: Ti drbe?.... Co še zaš šmeješ?....bereš fet?
doma: Co Chceš?..... kde je Martin, Mária a OndreJ?(súrodenci).....máš poriadok?
von: Kam ideme?.....Čo?......Chceš dostať?
a tak podobne
a mna sa pytaju: ides (vecer) do divadla? plati sa? ako skusky/skola? ako sa mas? kedy konecne aj ty umyjes riad?
a vseobecne..hmm..pomaly setke otazky suvisia s mojim narusenym spravanim ..vacsinou ze com sa zase smejes,z coho sa smejes..zas ti treba srat?...
..je toho viacej ae kurna nic co by stalo za povsimnutie ma v taku nekrestansku hodinu uz nenapada
mama: jedla si?
spolubyvajuca: mozem to po tebe upratat?
Co budeme vecerat?
Ako bolo v skole?
Uz spis?
Este si nevypla ten pocitac?!
Das si? aha, co som napiekla,,, (u babky)
Ako sa mas?
Prosim?
Uz zase sa nudis?
Ucis sa?
ale mam rada tie otazky, lebo sa ma ich pytaju mne blizke osoby
"a ty uz si domaaa?" nie to sa ti zda ja som este v kine a jem tam pukance
"pocuvaj miro mas ulohu z franiny??" spolusediaci,no koment
Ideš von?
Máš cigu?
Už som na tú otázku alergická.
"Zase ma ignoruješ?!"
Pardon neviem všetko stíhať.
programová odpoveď:
"Samozrejme mami!"
doma: "A tento riad zase neumyty ?", "Kde ides?" ...a jedna odpowed : "Nemam peniaze."
wsade inde : "Hnevas sa na mna ?", "Zlato,co ti je?" , "Ako ?", "Co ?"
Si drbnuta?
a obcas, teda skoro kazdy den namiesto otazky len suche skonstatovanie:
,,Raduš, tebe to už fakt drbe... "
-Kedy si mieniš upratať?
-Prach si náhodou neutrieš, že?
-Chceš po papuli?
-Musíš sa stále smiať?
-Ty si zasa narástla?
-Ideš von?
-Pôjdeš do kina?
-Vezmeš mi kofolu?
...
čo ti je?--teda tak tuto strasne neznasam..a potom
umyla si riad?--sakra!
čo robiš?..
ako sa máš?...
si normalna?...
čo máš nove?..
no asi tak
od ostatných: ako sa máš? ideš von? čo nové?
(typické)
na entuu
"Čo fyzika?"
"Jedla si?"
"Mohla by si s tým prestať?"
"Ty si akože moja dcéra?"
a moje najoblubenejšie asi vyzeram tak dementne :
"Ty si pila?"xD
A zasluzis si to??
Ty si zase pila??
Kedy to urobis??
Je tu nieco smiesne??
a od ucitelov: Si si ista ze patris do tejto skoly???
2.ako sa máš?
3. jebe ti?
4.ideš na hokej piatok?
5.prečo nemáš domácu úlohu urobenú?
"S kym ides von?"
"Dokedy budes vonku?"
"Co si jedla?"
"Co bolo v skole?"
"S kym si pises?"
...moja mama *roll*
"Ides jazdit?"
"Anet...Ucis zajtra?"
"Ciga?"
"Si myslis ze neviem ze si pila?"
"Vylozila si umyvacku?"
atd atd..
DOMA: Co bolo v skole? (NIC)
VON: Kde ideme?
Vypijeme?
"rum?"
"ideme na cigo?"
"a co piatok?"
atd atd
prepac ale nemohla som odolat.,. to bola hrozna pekna OTAZKA!!
u mna je to: Co nove v skole? Kedy si mala naposledy saty ? Ty si myslis ze tie peniaze kradnem ?
na nete: Ako sa mááš ??
najhoršia otáázka,kt. počujem minimálne 5krát denne: Nechce ísť pes von?? dpč nechápem prečo sa ma to stáále pýýta...odkial to máám asi tak vedieť, neviem
to foteeeeeeeeeer...ach