ale teda, neviem, či by bolo horšie niečo príliš chytľavé
alebo naopak, pri všetkej úcte k metalovým odnožiam, niekomu na to nezvyknutému pustiť niečo z extrémnejších subžánrov lebo viem, aký trest by to bol trebárs pre moju mamu
Despacito alebo tú škrekľavú somarinu Dance Monkey. Savage Love som našťastie ani nepočul, neviem ako môže znieť a asi to ani nepotrebujem vedieť, keď to je taká hrôza.
@riddiculus presne toto mi ako prve napadlo. Pouzivala to moja spolubyvajuca ked odo mna chcela nieco pod psychickym natlakom dostat (jedlo, pozicat si nejake oblecenie alebo ma vytiahnut von aj ked sa mi nechcelo). Alebo len tak, ked bolo skuskove a ucili sme sa cele dni tak jej na spestrenie situacie jeblo a pustala to dokola. Myslim, ze mam doteraz z toho posttraumaticku poruchu ked idem okolo hrackarstva a hraju to tam 0_0
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale teda, neviem, či by bolo horšie niečo príliš chytľavé
alebo naopak, pri všetkej úcte k metalovým odnožiam, niekomu na to nezvyknutému pustiť niečo z extrémnejších subžánrov lebo viem, aký trest by to bol trebárs pre moju mamu
zomrel by po hodine