Mám ju v niekoľkých prevedeniacha a pri najhorších stavoch ich striedam dokolečka dokola, čiže sa mi moc nezunuje. Zevraj pieseň samovrahov... no zatiaľ som tu.
No tak ja mam na taku naladu napalene 3 CD-cka podla vlastneho vyberu.No ale zalezi aj na tom preco smutim.Neviem preco ale najviac pocuvam v takomto stave asi akusticke verzie.Odporucam napr. 30 seconds to mars-Was it a dream,Good Charlotte-March on,Dallas Green-day old hate,Damien Rice-canonball,Beck-True love will find you in the end,Green day-wake me up when september ends a pod.Je ich kopu,teraz som vymenoval len take co ma prave napadaju
@17@24 ano, je to od Bjork...a je nádherná...a naozaj je vraj pieseň samovrahov, no aj ja som ešte stále tu Ale pre mňa je to iná od Bjork... Cocoon z albumu Vespertine-nádhera:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale budiz : Linkin Park - With you, Crossfade - No giving up, Three dyas grace - Animal I have become
a slova netusim co su v preklade ale kamoska mi to poslala a uzasnu melodiu to ma
Dave Matthews Band - You Might Die Trying
(
a Billy Talent - Nothing To Lose
(
..a vacsina pensiciek od Snow Patrol alebo travis su take...posmutne...
Imogen Heap- Speedingcars
Michal David - Pár Prátel
Disharmonia- Prečo plačeš
Syd Matters- To all of you
A je toho omoc viac
Mám ju v niekoľkých prevedeniacha a pri najhorších stavoch ich striedam dokolečka dokola, čiže sa mi moc nezunuje. Zevraj pieseň samovrahov... no zatiaľ som tu.
Soul Asylum...runaway train...
Led Zeppelin...stairway to heaven...
take that - patience
cascada - truly madly deeply
dave gahan - saw something
toť asi tak najviac
Gym Class Heroes-cupid´s chokehold
Stone sour-Zzyxz Rd.
Ne-yo-Closer
...jaaa viiiim jebnute pesnicky ziaden extra metal jak zrejme ocakavate ale co uuuuz... taketo daco ma taha z mojich kvaazi depiek
blink 182- obvious
blink 182- I miss you
blink 182- down
AvA- call me arms
horkýže slíže- strašne ma baví tento svet
the killers- all these things that I´ve done
U2- beautiful day
atc.
Possibly Maybe
ale to len ked som smuntni lebo taka depresivny pesnicka.
@17 nie je to nahodou od bjork alebo sa mi to len zda?
» www.last.fm/music/The+Rasmu... '+in+a+World+Without+You
alebo Breakpoint - Goodbye Again - » www.last.fm/music/Breakpoin...
a keď chcem vypnúť, tak jedine - Angels & Airwaves - » www.last.fm/music/Angels%2B... taký song - The Adventure - » www.last.fm/music/Angels%2B... /_/The+Adventure
no a možno ešte Carbon Leaf: grey sky eyes
Eminem - Mocking bird
sloboda prejavu - zbohom laska , prepac
» www.dailymotion.com/video/x1772w_bj...