Hoj Ľudia .. dneska žiadny článok ani príbeh Rosamunde Pilcherovej nebude.. Mám blbý deň,tak mi napíšte akú pesníčku/pesníčky počúvate keď máte depku,zlomené srdce, a ste plní smútku :_) Thx
zlomené? ono sa dá zlomiť? pri prechlastanej pečeni si to viem predstaviť, že tvrdá sa môže zlomiť, ale srdce? či myslíš to perníkové? no nič, zjem aj také, nepotrebujem kvôli tomu špeciálnu pesničku
nemávama zlomené srdce ale ked mám náladu na pč. tak sú to: Tinaa Rytmus -príbeh,The fray-Heartless, Avril lavigne-innocence,Yellowcard-only one/shadows and regrets....
zatiaľ som zlomené srdce nemala ale ak mám svoje stavy tak čokoľvek, trebars Annie Lennox- Pattern of my life, Lost, Womankind, Love is blind a podobne...alebo iných interpretov...to je jedno, čo ma práve napadne
Kate Bush, Stan Getz, Andrej Šeban - Bezvetrie, Alicia Keys, Mozart , Die Moldau ....to ma cca teraz napadlo ale tuto hudbu mozem pocuvat skoro vzdy teda aj vtedy ked mi je tazko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Moby - Shot In The Back Of The Head
aj ked srdce zlomene nemam..
Carpathian Forest - Nostalgia
Black Autumn - Oath
minule som ju točila asi 4 dni dohromady, a potom som bola zas praščená
A k téme. Nemám zlomené srdce, mne ho nemá kto zlomiť!
je ich veľa
tuto nie..lebo ja sa snažim si srdce nelámať zbytočne..ale tak mi to napadlo..
A ked nejaku smutnu tak -Mr Lonely- a tuto