my mame kapusnicu s hubami, a nejako nechapem ako moze byt vo vianocnej polievke meso, kedze na ten den pripada post v podobe zdrzanlivosti od mesa ale tak ono to je uz asi skor o zvykoch danej rodiny
Nechce sa mi tu teraz písať celý recept ale je to kapustovo - hubová polievka na kyslo a je tam aj domáca klobása aby mala tú správnu chuť a vôňu. Už sa teším viac nepíšem bo mám už hlad
@Idea aj my to doma niekedy robíme len neviem kedy určite nie na Vianočné sviatky sa mi zdá že mama ju varí na Veľky piatok kedy sa jedia len ryby a Boršč - juška(to je čisto prevarená šťava s kapusty a do toho cestoviny a nič iné) je to zdravé ale nejedol by som to každý deň
jasné že kyslá hríbová polievka, prečo si ju tam nezaradil? to je to najlepšie na celých vianociach, čo sa týka jedla. varí sa IBA na vianoce a chutí nezameniteľne.
v nasej ateisticko-katolickej rodine je na obed halaszle, lebo je post a na veceru kapustnica s klobasou a hubami, lebo...................je paradna.............a potom kapor a zemiakovy salat bez majonezy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov