Zaujima ma ze aku postavu by mal mat boxer? Myslim hlavne vyskovo lebo je jasne žeby mal byt vymakany. Ale.zaujima ma ze ci.je najlepsie keď je boxer vysoky - cim viac tym lepsie alebo mensi alebo stredny? Mam 15 a som taký stredny a chcem vediet ze ci.bu
Tak v boxe to mas rozdelene nikdy spolu nebojuje niekto kto ma 70 s niekym kto ma 120.Pravdaze vyska je dvolezita ale niektory boxery maju aj 175 cm.Vsetko sa odvija od vahy to ti nakoniec urcuje aj supera
nízky majú v boxe nevýhodu.. vysoký natiahne ruku a už sa k nemu nedostaneš. z vlastnej skúsenosti viem, že čím vyšší tým lepší. zas.. výnimky existujú, ale to musíš byť dosť dobrý
No ano myslis ze preco sa hovori ze niekto vyhral pas v strednej vahe napriklad napriklat Klicko je v tej najvetsej tam su uz velke vahy tam patril aj Muhamed Ali ci ako sa volal vyska ti moze pomoct ale vaha vsetko urcuje mozes mat 190cm ale napr budes mat len 70kg predsa nemozes superit s niekym kto ma 179 ale 95 kg.Niekto dokonca chce bojovat s tymi najlepsimi preto chce pribrat tolko aby patril do tazkej vahy .Preto sa pred kazdym zapasom vazi ak nema dostatocnu vahu moze bud za ten cas pribrat alebo bohuzial
ty si to ešte ani nerobil (sudim ohladom toho že sa pýtaš na výšku) a už myslíš na to že či by ti išli alebo nešli "boje"? predpokladam súťažne, pretože na treningoch nejde o nejaku realnu šancu vyhrať ale naučiť sa to.
A ako áno, to vedieť že je v tom človek dobrý je super ale vole, skús to aspoň len pre to že to skúsiš ja mám meter a pol, 50kg a kupodivu mi to vcelku ide a to sa v"bijem" väčšinou s chalanmi
@bibla jj ale zasa tým nízkym sa robia dobre výhyby a z toho fajne spodný hák na solar... a na hlavu toto hento... a keď sa ešte dajaké kopy pridaju, podla toho jaky box... tak dá sa.
by ma zaujimalo, keby vysoky chudy bol kategorii s nizsimi a tazsimi, kto z nich ma vyhodu. su narovnako? keby mali rovnaku vahu na pol kila, len jeden je vyssi a druhy nizsi? @scenarista
@scenarista hmm. OK ale akože ak tam bude kdosi kdo ma 190cm a 15 rokov a váhu jak ja tak.mám pomerne veľkú šancuvyhrať? Akože ci.to nie.je 1% ze vyhrám ale ze to.ze.je vyšší má len jednu výhodu z miliontych co môžu byt
Tak nizka vaha sa s tazkov stretnut nemoze aspon nie profesionalne.Tak vysoky maju mozno vyhodu vysky tiez maju dlhsie ruky .Mensi maju lepsiu stabilitu a tazisko .Obe maju vyhodi najlepsie je mat vahu aj vysku .Ale mozes mat tieto dva faktory a moze ti to byt hovno platne ked nemas techniku a podobne vtedy ta moze dat aj 60 kilovy
@lawey vsak to ci to je tak ze vyšší ma vzdy vyhodu lebo prakticky on musi boxovat dole a to uz.nie je najlepsia rana a ten nižší mu môže dať lepšie do rebier atď. Tak jasné ze vyššíma vyhodu ale ze.ci mu to zvysi.sancu vyhrat o 50% alebo ne?
@warhawk pokial si vysoky a jebnuty tak ti nič nepomôže, dpč. šak čítaj čo ludia píšu... + jj môže mať výhodu ale nie je to pevne stanovené + nechápe,m čo riešiš za kokotiny?!
To su rozne aspekty boxu ako sa tu hore pisalo vyssiemu das tazsie ranu na hlavu .Proste vyska je dobra ale niekedy to je proste jedno bolo vela zapasov kde mali dali KO tym vetsim .Ak mas naozaj zaujem boxovat profesionalne tam je potrebny trening nielen box .Posilovanie celeho tela ,cvicenie mrsnosti techniky uderov dokonca velmy dvolezite je dychanie .Mozes mat 2 metre 200 kg ak nedychas spravne unavis sa a mozes to zabalit .Porozmyslaj v akej kategorii chces byt od toho sa odvija vsetko
týmto si hlavu nelám vôbec...to je všetko individuálne...nájdem ti aj x zápasov kde nižší rozbil vyššieho len na spodky ...nepozeraj nikdy na to akú musíš mať výšku...
stačí ak máš dlhšie ruky ked už tak kvôli obrane...
mne tiež robil problém jeden vysoký pri sparingoch, kedže som nemohol is lakťami ani highkick...nakoniec padol na lowkicky pri takých športoch treba ísť rozumom a na každého súpera si musíš nájsť taktiku..či už je ťažší, alebo vyšší ...
ako píšem ti to preto lebo aj ja som si dával tu istú otázku ako ty, ale sú to nepodstatné zbytočnosti si myslím..Klitschko z teba hned nebude a máš 15 čiže makaj hlavne
Ja na box dlho nechodím ale poviem ti ze ide o to aké ma kdo vlastnosti poznám typka ktorému sa lepšie bojuje s vyššími - lepšie sa uhyna, dáva do rebier, ....... A bodoval som.uz proti jednému obrovy co bol aj celkom namakany ale lahol jak popol po Hirosime... Akmáš výdrž tak porazíš každého, TOP vlastnosti nie su sila, ani rýchlosť ale: PRESNOST, VÝDRŽ, ROZUM/TAKTIKA, SPÔSOB BOJA... To si zapamataj... Najmä presnosť je v boxe veľmi podcenovana každý chce viac silu a rýchlosť ale tak to nie je, presnosť dokáže divy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
xiixixixixixixixixi
A ako áno, to vedieť že je v tom človek dobrý je super ale vole, skús to aspoň len pre to že to skúsiš ja mám meter a pol, 50kg a kupodivu mi to vcelku ide a to sa v"bijem" väčšinou s chalanmi
@bibla jj ale zasa tým nízkym sa robia dobre výhyby a z toho fajne spodný hák na solar... a na hlavu toto hento... a keď sa ešte dajaké kopy pridaju, podla toho jaky box... tak dá sa.
@11 tak
a
nemienim sa tebou rozčulovať
(Karlotiskot 11 ročný chlapec)
stačí ak máš dlhšie ruky ked už tak kvôli obrane...
mne tiež robil problém jeden vysoký pri sparingoch, kedže som nemohol is lakťami ani highkick...nakoniec padol na lowkicky pri takých športoch treba ísť rozumom a na každého súpera si musíš nájsť taktiku..či už je ťažší, alebo vyšší ...
ako píšem ti to preto lebo aj ja som si dával tu istú otázku ako ty, ale sú to nepodstatné zbytočnosti si myslím..Klitschko z teba hned nebude a máš 15 čiže makaj hlavne